Den varme sommer i år betød et fald i antallet af turister i Billund Kommune. Mange foretrak øjensynligt at holde ferie ved kysterne frem for en tur i Legoland, Lego House eller Lalandia, så ved udgangen af september i år er der registreret 1.118.766 million overnatninger på hoteller og feriecentre i kommunen.

Dermed får man svært ved at nå tallet for 2017, hvor der blandt andet på grund en meget våd og badefjendsk sommer var i alt 1.376.098 million overnatninger.

Kommunens hoteller er dog ikke voldsomt mærket af tilbagegangen. Fra maj til august i år lå belægningsprocenten gennemsnitligt noget højere i Billund Kommune end i både Region Syddanmark og på landsplan, viser tal fra VisitDenmark, fra 66 pct. i maj til hele 93 pct. i juli.

Trækheste på hotelfronten i Billund by er Hotel Legoland, der med 223 værelser har den største kapacitet, Hotel Svanen med 101 værelser og Hotel Propellen med 94 værelser, mens Zleep Hotel ved Billund Airport har 163 værelser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne