Den varme sommer i år betød et fald i antallet af turister i Billund Kommune. Mange foretrak øjensynligt at holde ferie ved kysterne frem for en tur i Legoland, Lego House eller Lalandia, så ved udgangen af september i år er der registreret 1.118.766 million overnatninger på hoteller og feriecentre i kommunen.

Dermed får man svært ved at nå tallet for 2017, hvor der blandt andet på grund en meget våd og badefjendsk sommer var i alt 1.376.098 million overnatninger.

Kommunens hoteller er dog ikke voldsomt mærket af tilbagegangen. Fra maj til august i år lå belægningsprocenten gennemsnitligt noget højere i Billund Kommune end i både Region Syddanmark og på landsplan, viser tal fra VisitDenmark, fra 66 pct. i maj til hele 93 pct. i juli.

Trækheste på hotelfronten i Billund by er Hotel Legoland, der med 223 værelser har den største kapacitet, Hotel Svanen med 101 værelser og Hotel Propellen med 94 værelser, mens Zleep Hotel ved Billund Airport har 163 værelser.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne