Ejendomsudviklingsselskabet H.C. Andersen Adventure Tower (HCAAT) har indgået en betinget grundkøbsaftale med By & Havn, der bl.a. skal medvirke til at sikre virkeliggørelsen af en forlystelses- og oplevelsespark samt et højhus på op til 280 m i København. Det samlede projekt vil kræve en privat investering på ca. 6,5 mia. kr., skriver Børsen.

"Aftalen lever op til de forudsætninger for en videre lokalplanproces for HCAAT-projektet, som Teknik- og Miljøudvalget vedtog på deres møde 1. oktober 2018. Vi er nu i dialog med investorer om finansieringen af første projektfase frem til eventuel vedtagelse af lokalplanen," udtaler Kurt Immanuel Pedersen, adm. direktør for HCAAT-projektet.

Han er netop nu i dialog med investorer, der er interesserede i at blive medejere af projektselskabet. Kredsen af investorer er først og fremmest velhavende personer fra ind- og udland. Pensionskassernerne er endnu ikke på banen og kommer først ind i billedet i de senere faser.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne