Ejendomsudviklingsselskabet H.C. Andersen Adventure Tower (HCAAT) har indgået en betinget grundkøbsaftale med By & Havn, der bl.a. skal medvirke til at sikre virkeliggørelsen af en forlystelses- og oplevelsespark samt et højhus på op til 280 m i København. Det samlede projekt vil kræve en privat investering på ca. 6,5 mia. kr., skriver Børsen.

"Aftalen lever op til de forudsætninger for en videre lokalplanproces for HCAAT-projektet, som Teknik- og Miljøudvalget vedtog på deres møde 1. oktober 2018. Vi er nu i dialog med investorer om finansieringen af første projektfase frem til eventuel vedtagelse af lokalplanen," udtaler Kurt Immanuel Pedersen, adm. direktør for HCAAT-projektet.

Han er netop nu i dialog med investorer, der er interesserede i at blive medejere af projektselskabet. Kredsen af investorer er først og fremmest velhavende personer fra ind- og udland. Pensionskassernerne er endnu ikke på banen og kommer først ind i billedet i de senere faser.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne