Ejendomsudviklingsselskabet H.C. Andersen Adventure Tower (HCAAT) har indgået en betinget grundkøbsaftale med By & Havn, der bl.a. skal medvirke til at sikre virkeliggørelsen af en forlystelses- og oplevelsespark samt et højhus på op til 280 m i København. Det samlede projekt vil kræve en privat investering på ca. 6,5 mia. kr., skriver Børsen.

"Aftalen lever op til de forudsætninger for en videre lokalplanproces for HCAAT-projektet, som Teknik- og Miljøudvalget vedtog på deres møde 1. oktober 2018. Vi er nu i dialog med investorer om finansieringen af første projektfase frem til eventuel vedtagelse af lokalplanen," udtaler Kurt Immanuel Pedersen, adm. direktør for HCAAT-projektet.

Han er netop nu i dialog med investorer, der er interesserede i at blive medejere af projektselskabet. Kredsen af investorer er først og fremmest velhavende personer fra ind- og udland. Pensionskassernerne er endnu ikke på banen og kommer først ind i billedet i de senere faser.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne