Ejendomsudviklingsselskabet H.C. Andersen Adventure Tower (HCAAT) har indgået en betinget grundkøbsaftale med By & Havn, der bl.a. skal medvirke til at sikre virkeliggørelsen af en forlystelses- og oplevelsespark samt et højhus på op til 280 m i København. Det samlede projekt vil kræve en privat investering på ca. 6,5 mia. kr., skriver Børsen.

"Aftalen lever op til de forudsætninger for en videre lokalplanproces for HCAAT-projektet, som Teknik- og Miljøudvalget vedtog på deres møde 1. oktober 2018. Vi er nu i dialog med investorer om finansieringen af første projektfase frem til eventuel vedtagelse af lokalplanen," udtaler Kurt Immanuel Pedersen, adm. direktør for HCAAT-projektet.

Han er netop nu i dialog med investorer, der er interesserede i at blive medejere af projektselskabet. Kredsen af investorer er først og fremmest velhavende personer fra ind- og udland. Pensionskassernerne er endnu ikke på banen og kommer først ind i billedet i de senere faser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne