Core Hospitality har ansat svenske Camilla Jerre til at lede åbningen af det nye 226-værelses Moxy Copenhagen, Marriotts livstilshotelkoncept. Som hotellets Kaptajn, konceptets twist på en Hoteldirektør, introducerer Camilla København til Moxy hotelkonceptet. Det nye hotel forventes at åbne i Sydhavnen i marts 2019.

Bevæbnet med 13 års erfaring i hotelbranchen har Camilla Jerre tidligere været del af to åbningsprojekter. Inden hun sluttede sig til Moxy Copenhagen, ledte hun holdet på Quality Hotel View som Receptionschef. Før da var Camilla Receptionschef på AC Hotel Bella Sky, mens hotellet blev rebrandet.

“Når man har været på et hotel med 812 værelser og været del af check ind og ud af 500 værelser dagligt, så forstår man de tekniske aspekter, det kræver at drive hotel. Men jeg brænder mest for den personlige interaktion med gæster, og jeg vil foregå som et godt eksempel på gulvet med mit team. Mens jeg sætter stor pris på at sikre den nødvendige administration, glæder jeg mig især til at blive del af et livstilskoncept, hvor fokus er på at levendegøre Moxy oplevelsen”, udtaler Camilla Jerre.

Per Denker Sørensen, COO i Core Hospitality, hoteloperatøren der skal drive Moxy Copenhagen, forklarer, hvorfor de har valgt Camilla til rollen: ”Vi ser en person med store ambitioner – en rigtig hotelnørd på den fede måde – som ikke havde mulighed for at videreudvikle hendes karriere hos hendes tidligere arbejdsgiver. Vi ser et stort potential i Camilla, fordi hun så tydeligt brænder for gæsterelationer og coaching, samtidig med at hun forstår vigtigheden af konceptstandarder og resultater”.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne