Det er ingen hemmelighed, at danskerne er vilde med takeaway og med god grund. Udvalget er stort, kvaliteten god og det har aldrig været nemmere at få mad på bordet med blot få klik. Men hvor får man egentlig den bedste takeaway af slagsen? Det har danskerne været ved stemmeurnerne for at finde ud af, og i går blev resultaterne offentliggjort ved Danish Take Away Awards i København, som Just Eat står bag.

Det blev Burger Palace, der løb med prisen og kan nu kalde sig “Danmarks bedste takeaway-restaurant 2018”. Derudover vandt de også titlen for “Region Hovedstadens bedste takeaway-restaurant”.

Fra Just Eat lyder det:

”Anerkendelsen fra kunderne betyder meget for de enkelte restauranter. Takeaway-restauranterne lever af gode anbefalinger, og at vinde titlen som “Danmarks bedste takeaway-restaurant”, er nok den største anbefaling, man kan få. Burger Palace har eksisteret i mange år og er kendt som en klassiker indenfor takeaway, og vi har længe vidst, at det var en af danskernes favoritter. Derfor glæder det os også at se, at de i år kan stille sig øverst på sejrsskamlen,” Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat, som er initiativtagere bag Danish Take Away Awards.

Vinderen af “Danmarks bedste takeaway restaurant 2018”:

Burger Palace (København)

De regionale vindere ved Danish Take Away Awards 2018:

Region Hovedstaden: Burger Palace

Region Nordjylland: Kastet Grill & Burger

Region Midtjylland: Restaurant Pizzaria Italiano

Region Syddanmark: Chaps Pizza

Region Sydsjælland: Torino Pizzaria & Grillhouse

Region Nordsjælland: Mamma Rosa

De øvrige vindere ved Danish Take Away Awards 2018:

Årets kæderestaurant: Gorm's Pizza

Årets takeaway trend: California Kitchen

Årets familiefavorit: Restaurant Bone's

Årets bæredygtige restaurant: Souls

Årets SoMe Restaurant: Grillen Burgerbar

 

Tillykke til alle vinderne fra HORESTA!

Har du fået læst?

HORESTA-analyse: Take away oplever stor vækst

Danskerne går mere ud og spiser. Vi bruger flere penge pr. udespisebesøg. Restauranterhvervets samlede omsætning stiger. Det kunne HORESTAs adm. dir. Katia K. Østergaard fortælle på TV2 Business onsdag morgen med afsæt i en ny analyse af danskernes udespisevaner.

Københavnerne går oftest på restaurant og henter takeaway

Det er blevet en del af danskernes forbrug at spise ude samt hente mad og drikke fra restauranter, cafeer og barer m.m. I den nyeste opgørelse HORESTA har fået lavet, foretog danskerne 405 mio. besøg på tværs af alle restauranttyper – fra takeaway-kaffe til besøg på gourmetrestauranter - i 2017. Det svarer til 1,6 besøg pr. dansker om ugen.

Just Eat går efter kæderne i Danmark

Take away-portalen Just Eat har held med at udbrede leveringstjenesten fra mindre, lokale pizzarier og madsteder til nu også at omfatte nogle af de større og bredere funderede restaurantkæder. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne