66-årige Helge Engelbrecht kan nu skrive et nyt punkt på sit efterhånden omfattende cv. Musikeren, forfatteren og ejeren af spille- og kulturstedet Mariehaven i Ansager kan nu også kalde sig hoteldirektør, skriver Ekstrabladet.

Det er hotellet i den jyske landsby, der ligger mellem Varde og Grindsted, som Helge Engelbrecht har besluttet sig for at kaste både penge og energi efter.

”Ja, stillingen var ledig, så hvorfor ikke”, siger Helge Engelbrecht om tjansen som direktør på musikhotellet, der i siden i sommer har været drevet af frivillige i Ansager.

”Det er stadig byens hotel og det vil det blive ved med at være. Vi er 200 fra byen, der har part i hotellet, og mange har knoklet for at få det til at lykkedes. Men det er ikke bare sådan lige at drive et hotel. Det kræver koordinering, og i al beskedenhed synes jeg efterhånden, at jeg har lært så meget om ledelse gennem mit orkester og Mariehaven, som jeg har haft i 10 år, at jeg synes, jeg burde kaste mine kræfter efter det”, siger han til Ekstra Bladet.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne