66-årige Helge Engelbrecht kan nu skrive et nyt punkt på sit efterhånden omfattende cv. Musikeren, forfatteren og ejeren af spille- og kulturstedet Mariehaven i Ansager kan nu også kalde sig hoteldirektør, skriver Ekstrabladet.

Det er hotellet i den jyske landsby, der ligger mellem Varde og Grindsted, som Helge Engelbrecht har besluttet sig for at kaste både penge og energi efter.

”Ja, stillingen var ledig, så hvorfor ikke”, siger Helge Engelbrecht om tjansen som direktør på musikhotellet, der i siden i sommer har været drevet af frivillige i Ansager.

”Det er stadig byens hotel og det vil det blive ved med at være. Vi er 200 fra byen, der har part i hotellet, og mange har knoklet for at få det til at lykkedes. Men det er ikke bare sådan lige at drive et hotel. Det kræver koordinering, og i al beskedenhed synes jeg efterhånden, at jeg har lært så meget om ledelse gennem mit orkester og Mariehaven, som jeg har haft i 10 år, at jeg synes, jeg burde kaste mine kræfter efter det”, siger han til Ekstra Bladet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne