Siden en ny lov om reglerne for, hvornår butikker skal tage imod dine hundredkronesedler og tyvere, trådte i kraft 1. januar 2018, har omkring 250 butikker over hele landet meddelt Finanstilsynet, at de gerne vil benytte sig af muligheden for at sige nej til kontanter mellem klokken 20 og 6, skriver TV2.

Det er primært Rema1000s butikker i hele landet samt Spar og 7/11-butikker, der kun tager imod kort uden for dag- og de tidligere aftentimer.

”Vores medarbejdere er blevet væsentligt mere trygge, og kunderne har taget rigtig godt imod det, siger sikkerhedschefen for Rema1000-butikkerne”, Peter Bruun, til DR P4 København.

Har du fået læst?

HORESTA: "Vi skal svindel med kinesiske kokke til livs"

Det har aldrig været hensigten, at beløbsordningen kan bruges til en ’2-for-1-finte’, hvor en medarbejder på beløbsordningen kan tage en ægtefælle med, der arbejder gratis. Det vil udlændinge- og integrationsminister nu gribe ind overfor – og HORESTA er enig.

HORESTA kritiserer ny Airbnb-lov

”Ny Airbnb-lovgivning er fyldt med huller og knaster,” lyder sammenfatningen i pressemeddelelse fra HORESTA. Den kommer efter Erhvervsstyrelsen har offentliggjort rapport, der vurderer på dele af den nye danske Airbnb-lovgivning, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne