I USA har Burger King indledt en kampagne, hvor man kan købe en whopper, en af kædens populære burgere, for kun 1 cent, omkring 6,6 øre, skriver nyhedsbureauet UPI ifølge Ritzau.

Der er dog et enkelt krav eller to. Først skal man downloade en app fra Burger King.

Og derefter skal man finde en McDonald’s. Når man så er på McDonald’s-restauranten eller højest 600 fod væk – 182 meter – skal man åbne sin app og bestille en whopper.

Appen vil så fortælle, hvor man skal gå hen for at finde den nærmeste Burger King. Her kan man købe sin burger for 1 cent. McDonald’s har ifølge UPI endnu ikke reageret på Burger Kings fremstød.

Har du fået læst?

Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurant- og robotvirksomheden Creator, som har automatiseret tilberedningen af gæsternes burgerønsker ved brug af robotter.

Trend: Café sælger søvn i stedet for kaffe og kager

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om virksomheden Nap York, som vil give travle new yorkere og turister et afbræk med ro og fred i forskellige afskygninger.

Sidste chance: Kender du Årets Kok 2019!

Hvem kan gå i fodsporene på Rasmus Kofoed eller Mette Hvarre Gassner? Jagten sat ind på Danmarks næste gastronomiske stjerneskud, der skal løfte trofæet ved Årets Kok 2019. Fristen for tilmelding til Årets Kok 2019 er på fredag!

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne