I USA har Burger King indledt en kampagne, hvor man kan købe en whopper, en af kædens populære burgere, for kun 1 cent, omkring 6,6 øre, skriver nyhedsbureauet UPI ifølge Ritzau.

Der er dog et enkelt krav eller to. Først skal man downloade en app fra Burger King.

Og derefter skal man finde en McDonald’s. Når man så er på McDonald’s-restauranten eller højest 600 fod væk – 182 meter – skal man åbne sin app og bestille en whopper.

Appen vil så fortælle, hvor man skal gå hen for at finde den nærmeste Burger King. Her kan man købe sin burger for 1 cent. McDonald’s har ifølge UPI endnu ikke reageret på Burger Kings fremstød.

Har du fået læst?

Burger King lancerer kødfri kæmpesucces i Danmark

Burger King introducerede for første gang en kødfri variant af deres ikoniske Whopper i den amerikanske sydstat St. Louis i april for at teste, om de kødelskende amerikanere overhoved var interesseret i plantebøffer. Der gik kun 29 dage før burgergiganten besluttede at rulle deres plantebaserede Impossible Whopper ud i samtlige restauranter i hele USA.

Populær burgerkæde får hug på børsen

Den populære amerikanske burgerkæde Shake Shack var steget næsten 100 pct. på børsen i år, men tirsdag bliver aktien slået til plukfisk oven på et skuffende regnskab, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne