Beredskabsstyrelsen har nedlagt Svinkløvgruppen, der skulle komme med forslag til at forbedre brandsikkerheden på ældre hoteller, efter at det ikoniske badehotel af træ brændte ned for to år siden, skriver DR Nordjylland.

Nedlæggelsen sker, uden at gruppen er nået til enighed, og det er direktør i Danske Beredskaber Bjarne Nigaard stærkt utilfreds med:

”Jeg synes, det ærgerligt, at man ikke inddrager nogle de gode parter, som har siddet i over to år og gjort sig tanker om det. Det er HORESTA og i al beskedenhed os selv, der ved noget om, hvad der skal til, hvis det går galt, og hvad der kan gøres bedre”, siger Bjarne Nigaard.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne