Beredskabsstyrelsen har nedlagt Svinkløvgruppen, der skulle komme med forslag til at forbedre brandsikkerheden på ældre hoteller, efter at det ikoniske badehotel af træ brændte ned for to år siden, skriver DR Nordjylland.

Nedlæggelsen sker, uden at gruppen er nået til enighed, og det er direktør i Danske Beredskaber Bjarne Nigaard stærkt utilfreds med:

”Jeg synes, det ærgerligt, at man ikke inddrager nogle de gode parter, som har siddet i over to år og gjort sig tanker om det. Det er HORESTA og i al beskedenhed os selv, der ved noget om, hvad der skal til, hvis det går galt, og hvad der kan gøres bedre”, siger Bjarne Nigaard.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne