For anden jul i træk har organisationen Stop Spild Lokalt lavet en landsdækkende aftale med supermarkeder om uddeling af overskudsmad 23. og 24 december. Gode varer som ellers ville havne i affaldscontaineren grundet julens lukkedage, bliver i stedet indsamlet og tilbudt økonomisk trængte som så forhåbentligt får en bedre jul.

BC Hospitality Group støtter Stop Spild Lokalt og stiller lokaler i Bella Center og frivillig hjælp til rådighed. Stop Spild Lokalt juleinitiativ er landets største maduddeling og det forventes at 200 tons mad bliver indsamlet på landsplan, hvoraf de 20 tons uddeles fra Bella Center. Ca. 1.000 københavnske familier blev hjulpet sidste år.

Uddelingen foregår søndag den 23. december i tidsrummet kl. 21 - 23.30 og mandag den 24. december kl. 10.30 - 12.30.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Det skal være sjovt at undgå madspild

Mindre madspild er ikke en ny tanke i HORESTA. Men hvor det tidligere var et rent økonomisk spørgsmål, som kunne forvandle røde bundlinjer til sorte, er der i dag også et tydeligt miljøaspekt i det. Og HORESTAs medlemmer har det sjovt med at finde på nye ideer, skriver Planet-Tech.dk.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne