For anden jul i træk har organisationen Stop Spild Lokalt lavet en landsdækkende aftale med supermarkeder om uddeling af overskudsmad 23. og 24 december. Gode varer som ellers ville havne i affaldscontaineren grundet julens lukkedage, bliver i stedet indsamlet og tilbudt økonomisk trængte som så forhåbentligt får en bedre jul.

BC Hospitality Group støtter Stop Spild Lokalt og stiller lokaler i Bella Center og frivillig hjælp til rådighed. Stop Spild Lokalt juleinitiativ er landets største maduddeling og det forventes at 200 tons mad bliver indsamlet på landsplan, hvoraf de 20 tons uddeles fra Bella Center. Ca. 1.000 københavnske familier blev hjulpet sidste år.

Uddelingen foregår søndag den 23. december i tidsrummet kl. 21 - 23.30 og mandag den 24. december kl. 10.30 - 12.30.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Hotelkæde fremlægger ærligt tal på madspild under Folkemødet

Som et nyt tiltag i kampen mod madspild tog Sinatur Hotel & Konference den digitale teknologi i brug under dette års Folkemøde i Allinge og målte det samlede madspild i hotellets pop-up café og restaurant, Mad & Mødestedet. Det foregik med hjælp fra et digitalt madspildsværktøj, der er udviklet af softwarevirksomheden, eSmiley.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne