For anden jul i træk har organisationen Stop Spild Lokalt lavet en landsdækkende aftale med supermarkeder om uddeling af overskudsmad 23. og 24 december. Gode varer som ellers ville havne i affaldscontaineren grundet julens lukkedage, bliver i stedet indsamlet og tilbudt økonomisk trængte som så forhåbentligt får en bedre jul.

BC Hospitality Group støtter Stop Spild Lokalt og stiller lokaler i Bella Center og frivillig hjælp til rådighed. Stop Spild Lokalt juleinitiativ er landets største maduddeling og det forventes at 200 tons mad bliver indsamlet på landsplan, hvoraf de 20 tons uddeles fra Bella Center. Ca. 1.000 københavnske familier blev hjulpet sidste år.

Uddelingen foregår søndag den 23. december i tidsrummet kl. 21 - 23.30 og mandag den 24. december kl. 10.30 - 12.30.

Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret

Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne