Nærmarkederne Norge, Sverige og Tyskland har traditionelt fyldt mest i turismen i København. Det billede har imidlertid ændret sig de senere år. I 2015 indtog briterne førstepladsen som det marked med flest udenlandske overnatninger i København, skriver VisitDenmark.

Men nu må også briterne vige pladsen. Efter en årrække med markant vækst har amerikanerne nemlig overhalet de fire markeder og topper nu som den nationalitet, som står for flest af de udenlandske overnatninger i hovedstaden.

”København har rigtig meget at tilbyde den store gruppe af velstående amerikanere, der har et moderne udsyn og er internationalt orienterede. De rejser gerne efter gastronomi, arkitektur, design og historie, og her passer København rigtig godt ind - som regel som en del af en rundrejse til Europa eller Skandinavien,” siger Dennis Englund, VisitDenmarks markedschef i USA.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Berømt gade oversvømmet af turister: Nu lukker den

Når toget nærmer sig, pakker cafeejerne stole og borde sammen, så alle kan komme ind i sikkerhed på ’train street’ i Hanoi. Det må man tage med, når man spiser på en cafe placeret på nogle togskinner, hvor toget kører tre gange dagligt, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne