Bølgerne gik højt ved generalforsamlingen i november, da andelshavere i AB Gullfoss nåede til det punkt på dagsordenen, som handlede om Airbnb. Ved den foregående generalforsamling havde foreningens ejendomsadministrator smidt lidt af en bombe ved at fortælle, at korttidsudlejning ifølge foreningens vedtægter er forbudt, skriver Berlingske.

Inden generalforsamlingen blev der afholdt et debatmøde om Airbnb i foreningen, hvor man kunne diskutere fordele og ulemper ved at tillade korttidsudlejning.

Foreningen har nu besluttet at holde fast i de eksisterende vedtægter, hvor korttidsudlejning er forbudt. Man må dog gerne leje et værelse ud, mens man selv er der, men man skal underrette bestyrelsen om det, lyder det fra den afgående bestyrelsesformand.

Har du fået læst?

Helsingør: ”Nej tak til 100 dages fri udlejning af boliger”

Som resultat af en lov, der trådte i kraft i foråret, kan hver enkelt kommune nu beslutte, hvorvidt det skal være lovligt at hæve grænsen for, hvor mange dage om året ejere af helårshuse kan udleje deres ejendomme til ferie- og turismeformål om året.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne