Bølgerne gik højt ved generalforsamlingen i november, da andelshavere i AB Gullfoss nåede til det punkt på dagsordenen, som handlede om Airbnb. Ved den foregående generalforsamling havde foreningens ejendomsadministrator smidt lidt af en bombe ved at fortælle, at korttidsudlejning ifølge foreningens vedtægter er forbudt, skriver Berlingske.

Inden generalforsamlingen blev der afholdt et debatmøde om Airbnb i foreningen, hvor man kunne diskutere fordele og ulemper ved at tillade korttidsudlejning.

Foreningen har nu besluttet at holde fast i de eksisterende vedtægter, hvor korttidsudlejning er forbudt. Man må dog gerne leje et værelse ud, mens man selv er der, men man skal underrette bestyrelsen om det, lyder det fra den afgående bestyrelsesformand.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne