Tæt ved Skejby Universitetshospital opfører NCC 3.200 m2 hotel. Det nye Zleep-hotel forventes at stå færdigt i maj 2019 og får 100 værelser samt mindre mødelokale lounge, receptionsbar og fitnesslokale. Mødelokalet kan anvendes frit for hotellets gæster. Det skriver ByensEjendom.dk.

"Vi glæder os meget til at byde vores gæster velkommen i nyindrettede omgivelser i Skejby. Vi forventer, at nærheden til det nye universitetshospital samt områdets mange virksomheder vil være med til at sikre hotellets position som oplagt overnatningsmulighed for både erhvervsfolk og privatpersoner," siger Peter Haaber, administrerende direktør for Zleep Hotels.

Projektet bæredygtighedscertificeres efter DGNB. Målet er en guldkarakter. Det betyder, at ejendommen lever op til høje krav for miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed og får et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

Har du fået læst?

Rekordmange overnatninger på Aarhus-hoteller i 2019

Gæsterne strømmer fortsat til Aarhus, og byens hoteller har igen sat rekord med over 932.106 overnatninger i 2019, og det er over 39.000 flere end i 2018. Det viser nye tal, som Danmarks Statistik netop har offentliggjort.

HORESTA: ”Bæredygtighed og digitalisering går hånd i hånd”

Tusinder og atter tusinder stykker papir ryger nærmest dagligt ud af en printer, når konference- og eventarrangører skal have trykt programmer, deltagerlister og navneskilte til virksomhedernes og foreningernes store arrangementer. Det kræver tid, det koster penge – og det udfordrer i særdeleshed klimaaftrykket.

Fra karrieredrøm til virkelighed: Han er ny hotel manager hos Zleep Hotels

Det, der engang var en stor drøm, er i dag blevet til virkelighed. Bevæbnet med en ukuelig arbejdsmoral og ambitiøse målsætninger for fremtiden er det efter otte år i den hurtigvoksende danske hotelkæde, Zleep Hotels, lykkes Dennis Kjer Nissen at opnå karrierens hidtil største ”sejr” med en ny stilling som Hotel Manager.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne