Det er et gigantisk projekt, der netop er blevet vedtaget af et flertal i Frederiksberg Kommune.

Start-up City hedder det storstilede projekt, der har en gruppe investorer med succesiværksætteren Jesper Buch – bl.a. kendt fra Just-Eat og DR-programmet Løvens Hule – i front. Også folkene fra det kreative kontorhotel SoHo i Kødbyen er med om bord.

Visionerne blev skabt allerede for to år siden, men nu er projektet endelig blevet vedtaget af et flertal i Frederiksbergs kommunalbestyrelse. Byggeriets vartegn bliver et 13-etagers højhus ud mod metroen, der kommer til at ligne kasser stablet ovenpå hinanden i 47 meters højde.

Med 131 lejligheder, 550 skrivebordspladser, hotelværelser, penthouse-restaurant, fortovscaféer, konferencefaciliteter og meget andet skal byggeriet tiltrække den type iværksættere, der arbejder, spiser og sover samme sted.

Har du fået læst?

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Stor burgerkæde er på vej til Tønder

Rygterne har længe floreret i Tønder; At Burger King slår sig ned i byen. Men rygtet er ikke bare et rygte, det er også sandt, forlyder det nu fra Burger King til JV.dk.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne