Fra fredag den 10. august kan gæsterne for første gang sætte sig op i Tivolis nye forlystelse til 30 millioner kroner. Tik Tak har været tre år undervejs  og er blevet forsinket på grund af tekniske udfordringer.

Der er tale om en forlystelse, der med høj fart drejer gæsterne både vertikalt og horisontalt rundt, mens de udsættes for næsten 4G.

Forlystelsen kan tage op til 750 gæster i timen. Med en totalhøjde på otte meter bliver forlystelsen et nyt pejlemærke i Tivoli.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

HORESTA: ”Turisterhvervet har stadig gakkede afgifter”

Et flertal i Folketinget vil rydde op i en række afgifter, som falder i kategorien ’gakkede’. Det fortalte skatteordførerne Andreas Steenberg (RV) og Dennis Flydtkjær (DF) samt skatteminister Karsten Lauritzen (V), da HORESTA tirsdag havde inviteret dem på besøg i Tivoli. Blandt de gakkede afgifter var gevinstafgiften for forlystelsesparker, som også kaldes ’bamseafgiften’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne