Tivoli udvider nu sin banketforretning og rykker ind i Axelborg på Vesterbrogade, hvor forlystelseshaven overtager Rasmus Bo Bojesen konference og festlokaler. Det bliver under navnet Nimb Event, de mange nye aktiviteter skal foregå.

I forbindelse med indflytningen etableres der også et nyt samarbejde med Landbrug & Fødevarer om sammen at udvikle nye koncepter i den ikoniske bygning. Den nye kapacitet i forhold til banketforretning og samarbejde med Landbrug & Fødevarer skal understøtte Tivoli som helårsforretning og gøre Haven mindre afhængig af vejret.

Tivolis direktør Lars Liebst siger:

”Axelborg emmer af historie, tradition og udvikling, og det mærker man lige så snart, man træder ind ad døren. Præcis ligesom Tivoli og Nimb. Vi glæder os til at flytte ind hos Landbrug & Fødevarer og har allerede talt om en række områder, hvor vi sammen kan udvikle nye koncepter. Fællesnævneren for Axelborg og Tivoli er gode danske fødevarer af høj kvalitet, men der ligger også nogle muligheder for innovative projekter i huset. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi længe har været på udkig efter større, egnede lokaler udenfor Tivoli, så vi kan udvide vores konference- og banketforretning. Vi har ikke muligheder for at udvide i Haven, så nu tager vi skridtet og bevæger os uden for Tivolis mure lige over for Hovedindgangen”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne