Tivoli udvider nu sin banketforretning og rykker ind i Axelborg på Vesterbrogade, hvor forlystelseshaven overtager Rasmus Bo Bojesen konference og festlokaler. Det bliver under navnet Nimb Event, de mange nye aktiviteter skal foregå.

I forbindelse med indflytningen etableres der også et nyt samarbejde med Landbrug & Fødevarer om sammen at udvikle nye koncepter i den ikoniske bygning. Den nye kapacitet i forhold til banketforretning og samarbejde med Landbrug & Fødevarer skal understøtte Tivoli som helårsforretning og gøre Haven mindre afhængig af vejret.

Tivolis direktør Lars Liebst siger:

”Axelborg emmer af historie, tradition og udvikling, og det mærker man lige så snart, man træder ind ad døren. Præcis ligesom Tivoli og Nimb. Vi glæder os til at flytte ind hos Landbrug & Fødevarer og har allerede talt om en række områder, hvor vi sammen kan udvikle nye koncepter. Fællesnævneren for Axelborg og Tivoli er gode danske fødevarer af høj kvalitet, men der ligger også nogle muligheder for innovative projekter i huset. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi længe har været på udkig efter større, egnede lokaler udenfor Tivoli, så vi kan udvide vores konference- og banketforretning. Vi har ikke muligheder for at udvide i Haven, så nu tager vi skridtet og bevæger os uden for Tivolis mure lige over for Hovedindgangen”.

Har du fået læst?

Tivoli styrker den digitale kundeoplevelse med mobilbetaling

Som en af de første forlystelsesparker i verden har Tivoli gjort mobile betalinger til en integreret del af gæsteoplevelsen. Det er sket ved at indbygge næsten alle MobilePays forskellige erhvervsløsninger i Tivolis betalingssituationer.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne