Tivolis grønne restaurant Gemyse er blevet optaget i den internationale guide Truth, Love & Clean Cutlery, der har fokus på bæredygtighed. Her er Gemyse kommet i selskab med Geranium og Noma.

Lige nu er Gemyse aktuel med flere arrangementer under madfestivalen Copenhagen Cooking, og 9. september deltager Mette Dahlgaard, Gemyses gastronomiske chef, i DM i hotdog i Aarhus med en vegansk hotdog. 

”Jeg er glad og stolt over, at Gemyse er kommet med i en guide, som tænker længere og ud over det, der ligger på tallerkenen. Vi laver god mad hver dag, men når maden er spist, er beviset væk. Det er fedt at få et skulderklap for helheden, de bæredygtige visioner og udførslen af dem.”

Guiden Truth, Love & Clean Cutlery er en ny guide, der efter eget udsagn er en “guide til verdens mest eksemplariske, økologiske, bæredygtige og etiske restauranter”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne