Tivolis grønne restaurant Gemyse er blevet optaget i den internationale guide Truth, Love & Clean Cutlery, der har fokus på bæredygtighed. Her er Gemyse kommet i selskab med Geranium og Noma.

Lige nu er Gemyse aktuel med flere arrangementer under madfestivalen Copenhagen Cooking, og 9. september deltager Mette Dahlgaard, Gemyses gastronomiske chef, i DM i hotdog i Aarhus med en vegansk hotdog. 

”Jeg er glad og stolt over, at Gemyse er kommet med i en guide, som tænker længere og ud over det, der ligger på tallerkenen. Vi laver god mad hver dag, men når maden er spist, er beviset væk. Det er fedt at få et skulderklap for helheden, de bæredygtige visioner og udførslen af dem.”

Guiden Truth, Love & Clean Cutlery er en ny guide, der efter eget udsagn er en “guide til verdens mest eksemplariske, økologiske, bæredygtige og etiske restauranter”.

HORESTA: ”Turisterhvervet har stadig gakkede afgifter”

Et flertal i Folketinget vil rydde op i en række afgifter, som falder i kategorien ’gakkede’. Det fortalte skatteordførerne Andreas Steenberg (RV) og Dennis Flydtkjær (DF) samt skatteminister Karsten Lauritzen (V), da HORESTA tirsdag havde inviteret dem på besøg i Tivoli. Blandt de gakkede afgifter var gevinstafgiften for forlystelsesparker, som også kaldes ’bamseafgiften’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne