Sushikæden Sushimania varslede i 2017 en større plan for åbning på nye lokationer flere steder i Danmark, men her et år senere består kæden fortsat af 19 restauranter.

Problemer med at finde de rette lokationer har sammen med manglen på kvalificerede kokke været med til at dæmpe vækstplanerne, siger direktør for Sushimania ApS Karam Ali Ayad, som ejer 10 af kædens restauranter.

Kæden blev etableret i 2009, men frem til 2014 bestod den blot af en enkelt restaurant. Siden er antallet altså vokset til 19, hvoraf Karams to forretningspartnere, Peter Lagrolet og Sheriff Maati, ejer henholdsvis fem og fire af restauranterne.

”Jeg er meget tilfreds med udviklingen i 2017, hvor der næsten er sket en fordobling af egenkapitalen,” siger Karam Ali Ayad, som kan se egenkapitalen i sit anpartsselskab være steget til 5,5 mio. kr. ved udgangen af 2017 fra 2,9 mio. kr. i 2016.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne