Sushikæden Sushimania varslede i 2017 en større plan for åbning på nye lokationer flere steder i Danmark, men her et år senere består kæden fortsat af 19 restauranter.

Problemer med at finde de rette lokationer har sammen med manglen på kvalificerede kokke været med til at dæmpe vækstplanerne, siger direktør for Sushimania ApS Karam Ali Ayad, som ejer 10 af kædens restauranter.

Kæden blev etableret i 2009, men frem til 2014 bestod den blot af en enkelt restaurant. Siden er antallet altså vokset til 19, hvoraf Karams to forretningspartnere, Peter Lagrolet og Sheriff Maati, ejer henholdsvis fem og fire af restauranterne.

”Jeg er meget tilfreds med udviklingen i 2017, hvor der næsten er sket en fordobling af egenkapitalen,” siger Karam Ali Ayad, som kan se egenkapitalen i sit anpartsselskab være steget til 5,5 mio. kr. ved udgangen af 2017 fra 2,9 mio. kr. i 2016.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration

Når Hassan kommer til Danmark fra Syrien er hotel-, restaurant- og turisterhvervet hans største chance for at blive integreret på det danske arbejdsmarked og dermed i det danske samfund.

Arbejdsgiverne har fået lettere ved at finde folk

Efter igennem flere år at have advaret om problemer med at skaffe medarbejdere og efterlyst lettere adgang for udenlandsk arbejdskraft har arbejdsgiverne fået lettere ved at besætte ledige stillinger. Det viser en ny rekrutteringsanalyse fra Beskæftigelsesministeriet, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne