Mange købere sprang på, da et nyt lejlighedskompleks stod færdigt i Nashville i USA. I kontrakterne stod blandt andet, at Airbnb-udlejning var ulovlig, men nu er bygningerne pludselig købt af en af portalens partnere, og boligkomplekset kan nu se frem til at få indrettet cafe, smart locks på dørene og meget andet. Det skriver Skift.com.

Niido foretager investeringerne i bygningen, som gør den udlejningsklar, og i modydelser tager de 25 pct. af udlejningsindtægterne. Virksomheden har en målsætning om 14 boligkomplekser til privatudlejning i 2019.

Beboerne og boligejerne føler sig ført bag lyset og har blandt andet startet underskriftsindsamlinger mod ændringerne til ejendommen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Fortsat stigning i Airbnb-udlejningen

AirBnb har gjort det almindeligt at udleje boliger til turister og med en lovændring pr. 1. maj sidste år, blev der sat nye og ganske lempelige regler for det, også skattemæssigt. Det skabte en del bekymring for, om udlejningen skulle gå helt grassat, med det til følge af at almindelige boliger i praksis blev konverteret til ferieboliger, skriver Min-Andelsbolig.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne