Mange købere sprang på, da et nyt lejlighedskompleks stod færdigt i Nashville i USA. I kontrakterne stod blandt andet, at Airbnb-udlejning var ulovlig, men nu er bygningerne pludselig købt af en af portalens partnere, og boligkomplekset kan nu se frem til at få indrettet cafe, smart locks på dørene og meget andet. Det skriver Skift.com.

Niido foretager investeringerne i bygningen, som gør den udlejningsklar, og i modydelser tager de 25 pct. af udlejningsindtægterne. Virksomheden har en målsætning om 14 boligkomplekser til privatudlejning i 2019.

Beboerne og boligejerne føler sig ført bag lyset og har blandt andet startet underskriftsindsamlinger mod ændringerne til ejendommen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA: ”Politikere har knap taget første skridt med Airbnb-lov”

Den nye Airbnb-lovgivning skaber langtfra lige konkurrence mellem hoteller og Airbnb-udlejere. Sådan lyder det fra HORESTA-direktøren Katia K. Østergaard i et debatpanel på netmediet Altinget.dk, hvor blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen og Airbnbs landeansvarlige er blevet inviteret til at deltage.

Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurant- og robotvirksomheden Creator, som har automatiseret tilberedningen af gæsternes burgerønsker ved brug af robotter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne