Hotel Antvorskov i Slagelse er blevet solgt. Hotellet, som blev en realitet på initiativ fra 19 hovedsageligt lokale forretningsfolk, er nu blevet solgt til en anden lokal forretningsmand – nemlig JN Meat. Det skriver SN.dk.

De første 50 værelser blev taget i brug i 2002, og allerede i 2009 måtte man udvide til i alt 82 værelser. Værelserne er indrettet som dobbeltværelser og familieværelser med plads til 2 voksne og 2 børn alle med bad og toilet. I de sidste flere år har der årligt været en udlejning på 12.000 værelser om året, hvilket svarer til 18.000 gæster årligt.

”I investorkredsen er der bred enighed om at tiden nu er inde til at andre må overtage. Såvel hotellet som ejerne er blevet 16 år ældre, og nu må der nye kræfter til”, fortæller Steen Christensen.

Køber, JN Meat, ønsker for nuværende ikke at udtale sig om deres planer for hotellet.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne