Salgs- og marketingchef i Sinatur, Charlotte Rasmussen, fylder 50 år på mandag den 13. august 2018. 

Charlotte Rasmussen har været en del af Sinatur Hotel & Konference siden januar 2017.  Her varetager hun ledelsen af hotelgruppens landsdækkende salgs- og marketingteam bestående af fire sælgere og en Social Media Manager. 

Siden Charlotte kom til Sinatur har hun blandt andet været primus motor i den store salgs- og marketing turn around, som Sinatur netop har gennemgået og fortsat videreudvikler på. Denne omfatter en helt ny strategi og brandingplatform, hvilket ikke mindst afspejler sig i et nyt og revitaliseret logo og website. 

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne