Salgs- og marketingchef i Sinatur, Charlotte Rasmussen, fylder 50 år på mandag den 13. august 2018. 

Charlotte Rasmussen har været en del af Sinatur Hotel & Konference siden januar 2017.  Her varetager hun ledelsen af hotelgruppens landsdækkende salgs- og marketingteam bestående af fire sælgere og en Social Media Manager. 

Siden Charlotte kom til Sinatur har hun blandt andet været primus motor i den store salgs- og marketing turn around, som Sinatur netop har gennemgået og fortsat videreudvikler på. Denne omfatter en helt ny strategi og brandingplatform, hvilket ikke mindst afspejler sig i et nyt og revitaliseret logo og website. 

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne