Salgs- og marketingchef i Sinatur, Charlotte Rasmussen, fylder 50 år på mandag den 13. august 2018. 

Charlotte Rasmussen har været en del af Sinatur Hotel & Konference siden januar 2017.  Her varetager hun ledelsen af hotelgruppens landsdækkende salgs- og marketingteam bestående af fire sælgere og en Social Media Manager. 

Siden Charlotte kom til Sinatur har hun blandt andet været primus motor i den store salgs- og marketing turn around, som Sinatur netop har gennemgået og fortsat videreudvikler på. Denne omfatter en helt ny strategi og brandingplatform, hvilket ikke mindst afspejler sig i et nyt og revitaliseret logo og website. 

Har du fået læst?

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Natlivsprofil bliver politisk chef i Rekom Group

Lars Børsting bliver boende i Næstved-området, selv om han fra årsskiftet skifter arbejdsplads fra Næstved bymidte til hele landet og måske en smule i Norge og Finland, skriver Sjællandske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne