Restaurantkæden Letz Sushi sætter høje standarder, når de hver dag bruger certificeret fisk, økologisk ris og FSC-certificerede bambus-spisepinde og papirvarer på deres 21 restauranter i Danmark. Med et mål om at blive førende på markedet indenfor bæredygtig sushi, er bæredygtighed og brugen af certificerede råvarer det eneste rigtige for den danske sushikæde Letz Sushi. Derfor har restaurantkæden nu valgt at blive medlem af FSC Danmark. Det skriver CSR.dk.

”Vi har valgt at blive medlem af FSC Danmark, fordi vi ser en del udfordringer i konventionelt skovbrug, og her udføre FSC et stort stykke arbejde i forhold til bl.a. miljø, og det vil vi gerne støtte op om”, siger Anders Barsøe, Direktør hos Letz Sushi, og tilføjer, at et medlemskab af FSC Danmark og brugen af certificerede produkter også handler at sætte et grønt aftryk:

”Ved at blive medlem af FSC Danmark kan vi hjælpe med at skabe en forandring mod en mere bæredygtig verden”.

Grønne frontløbere

På HORESTA Årsdag 2019 var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Se videoerne her.

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt beløbskokke

Sushikæden Letz Sushi er flere gange blevet kontaktet af kinesiske kokke i Danmark, der vil gerne ansættes på beløbsordningen, skriver Fagbladet 3F. Men kæden betaler normalt en sushikok 26-27.000 kroner om måneden. Beløbsordningen kræver en løn på 35.582 kroner om måneden.

Bæredygtighedsvideo: Letz Sushi var først i Europa

På HORESTA Årsdag var seks af hotel- og restauranterhvervets grønne frontløbere udvalgt til at fortælle, hvad de er særligt stolte af at være lykkedes med, hvad angår bæredygtighed. Her kan du se videoen med Letz Sushi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne