Restaurantkæden Letz Sushi sætter høje standarder, når de hver dag bruger certificeret fisk, økologisk ris og FSC-certificerede bambus-spisepinde og papirvarer på deres 21 restauranter i Danmark. Med et mål om at blive førende på markedet indenfor bæredygtig sushi, er bæredygtighed og brugen af certificerede råvarer det eneste rigtige for den danske sushikæde Letz Sushi. Derfor har restaurantkæden nu valgt at blive medlem af FSC Danmark. Det skriver CSR.dk.

”Vi har valgt at blive medlem af FSC Danmark, fordi vi ser en del udfordringer i konventionelt skovbrug, og her udføre FSC et stort stykke arbejde i forhold til bl.a. miljø, og det vil vi gerne støtte op om”, siger Anders Barsøe, Direktør hos Letz Sushi, og tilføjer, at et medlemskab af FSC Danmark og brugen af certificerede produkter også handler at sætte et grønt aftryk:

”Ved at blive medlem af FSC Danmark kan vi hjælpe med at skabe en forandring mod en mere bæredygtig verden”.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne