I nogen tid har McDonald's i Gjesing været omdannet til en byggeplads samtidig med, at menuer er blevet langet over disken, men fra i torsdags lukkede restauranten helt ned indtil den 7. september.

Årsagen er, at restauranten i Gjesing skal udvides og omstilles til et nyt restaurantkoncept, Din McDonald's, hvor gæsterne blandt andet får mulighed for selv at sammensætte, bestille og betale for deres menu via et antal selvbetjeningsskærme.

I forvejen har også restauranten på Torvet digitale selvbetjeningsskærme.

”Restauranten får den helt store tur. Udvidelse, ny lobby, nyt køkken og sidst, men ikke mindst digitale bestillingsskærme. Det bliver rigtig fedt”, oplyser franchisetager Michael John Munk, som for et par år siden overtog fire McDonald's restauranter i lokalområdet, i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne