I nogen tid har McDonald's i Gjesing været omdannet til en byggeplads samtidig med, at menuer er blevet langet over disken, men fra i torsdags lukkede restauranten helt ned indtil den 7. september.

Årsagen er, at restauranten i Gjesing skal udvides og omstilles til et nyt restaurantkoncept, Din McDonald's, hvor gæsterne blandt andet får mulighed for selv at sammensætte, bestille og betale for deres menu via et antal selvbetjeningsskærme.

I forvejen har også restauranten på Torvet digitale selvbetjeningsskærme.

”Restauranten får den helt store tur. Udvidelse, ny lobby, nyt køkken og sidst, men ikke mindst digitale bestillingsskærme. Det bliver rigtig fedt”, oplyser franchisetager Michael John Munk, som for et par år siden overtog fire McDonald's restauranter i lokalområdet, i en pressemeddelelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne