I nogen tid har McDonald's i Gjesing været omdannet til en byggeplads samtidig med, at menuer er blevet langet over disken, men fra i torsdags lukkede restauranten helt ned indtil den 7. september.

Årsagen er, at restauranten i Gjesing skal udvides og omstilles til et nyt restaurantkoncept, Din McDonald's, hvor gæsterne blandt andet får mulighed for selv at sammensætte, bestille og betale for deres menu via et antal selvbetjeningsskærme.

I forvejen har også restauranten på Torvet digitale selvbetjeningsskærme.

”Restauranten får den helt store tur. Udvidelse, ny lobby, nyt køkken og sidst, men ikke mindst digitale bestillingsskærme. Det bliver rigtig fedt”, oplyser franchisetager Michael John Munk, som for et par år siden overtog fire McDonald's restauranter i lokalområdet, i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne