Fulde og råbende gæster i nattelivet giver stadig flere grå hår og dårlig søvn hos beboerne i København. Men nu kan der være endnu et tiltag på vej, der skal dæmpe gemytterne i de sene nattetimer.

Et flertal i Borgerrepræsentationen, bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet og Radikale, er klar til at indsætte et særligt dialogkorps, kaldet natteværterne, til at overtale nattelivets mest hæmningsløse gæster til at skrue ned for larmen og svine mindre.

Natteværterne skal modsat politiet og kommunens støjvagter være fast til stede i de hårdest belastede områder torsdag, fredag og lørdag i tidsrummet 22-06. Her skal de koordinere indsatsen mellem nattelivets aktører og opsøge gæsterne, gå i dialog med dem og prøve at ændre deres adfærd.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne