Fulde og råbende gæster i nattelivet giver stadig flere grå hår og dårlig søvn hos beboerne i København. Men nu kan der være endnu et tiltag på vej, der skal dæmpe gemytterne i de sene nattetimer.

Et flertal i Borgerrepræsentationen, bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet og Radikale, er klar til at indsætte et særligt dialogkorps, kaldet natteværterne, til at overtale nattelivets mest hæmningsløse gæster til at skrue ned for larmen og svine mindre.

Natteværterne skal modsat politiet og kommunens støjvagter være fast til stede i de hårdest belastede områder torsdag, fredag og lørdag i tidsrummet 22-06. Her skal de koordinere indsatsen mellem nattelivets aktører og opsøge gæsterne, gå i dialog med dem og prøve at ændre deres adfærd.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne