Pr. 1. august har tre profiler i Zleep Hotels rokeret internt på Sjælland. I sidste uge kunne HORESTA fortælle om Marta Bagniuk, der var ny hotel manager hos kædens hotel i Ballerup.

Desuden er Lene Haslund Jensen ny hotel manager på Zleep Hotel Roskilde – hotellet, der er lokalt kendt som Prindsen. I den forbindelse bliver Lene også medlem af bestyrelsen for Aktørforeningen Visit Roskilde, som rådgiver Visit Roskilde. Med den helt rette attitude og et stærkt servicegen kommer Lene til at passe rigtig godt ind i Roskilde.

Den tredje rokade i Zleeps organisation er Lene Toft har været Hotel Manager på Zleep Hotel Roskilde i to år – og inden da fem år på Zleep Hotel Ballerup. Lene starter nu i en nyoprettet stilling som Quality Assurance Manager. I rollen skal hun sikre, at både service- og produktkvaliteten lever op til standarderne. Lene bliver også en del af et nyt opstartshold, som skal træne personalet på de nye hoteller.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne