Pr. 1. august har tre profiler i Zleep Hotels rokeret internt på Sjælland. I sidste uge kunne HORESTA fortælle om Marta Bagniuk, der var ny hotel manager hos kædens hotel i Ballerup.

Desuden er Lene Haslund Jensen ny hotel manager på Zleep Hotel Roskilde – hotellet, der er lokalt kendt som Prindsen. I den forbindelse bliver Lene også medlem af bestyrelsen for Aktørforeningen Visit Roskilde, som rådgiver Visit Roskilde. Med den helt rette attitude og et stærkt servicegen kommer Lene til at passe rigtig godt ind i Roskilde.

Den tredje rokade i Zleeps organisation er Lene Toft har været Hotel Manager på Zleep Hotel Roskilde i to år – og inden da fem år på Zleep Hotel Ballerup. Lene starter nu i en nyoprettet stilling som Quality Assurance Manager. I rollen skal hun sikre, at både service- og produktkvaliteten lever op til standarderne. Lene bliver også en del af et nyt opstartshold, som skal træne personalet på de nye hoteller.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Scandics tidligere salgsdirektør skal hjælpe Comwell

Peter Hansen forlod sidste sommer Danmarks største hotelkæde, Scandic, hvor han var salgsdirektør for corporate og MICE. Nu er han netop tiltrådt som konsulent for Comwell med blandt andet fokus på Comwell Aarhus, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne