Pr. 1. august har tre profiler i Zleep Hotels rokeret internt på Sjælland. I sidste uge kunne HORESTA fortælle om Marta Bagniuk, der var ny hotel manager hos kædens hotel i Ballerup.

Desuden er Lene Haslund Jensen ny hotel manager på Zleep Hotel Roskilde – hotellet, der er lokalt kendt som Prindsen. I den forbindelse bliver Lene også medlem af bestyrelsen for Aktørforeningen Visit Roskilde, som rådgiver Visit Roskilde. Med den helt rette attitude og et stærkt servicegen kommer Lene til at passe rigtig godt ind i Roskilde.

Den tredje rokade i Zleeps organisation er Lene Toft har været Hotel Manager på Zleep Hotel Roskilde i to år – og inden da fem år på Zleep Hotel Ballerup. Lene starter nu i en nyoprettet stilling som Quality Assurance Manager. I rollen skal hun sikre, at både service- og produktkvaliteten lever op til standarderne. Lene bliver også en del af et nyt opstartshold, som skal træne personalet på de nye hoteller.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne