Et nyt erfarent hold er tiltrådt i Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og ODEONs konference- og salgsafdeling. Den 1. august tiltrådte en ny konferencechef og en ny director of sales. Lone Palm og Thomas Danielsen havde første arbejdsdag i huset, og vil for fremtiden stå for at få endnu flere konferencer i huset.

Lone Palm kommer seneste fra Great Northern i Kerteminde, hvor hun har været med til at starte det nye golf-resort op. Lone Palm har været i hotelbranchen siden 1992. Hun glæder sig til nye spændende udfordringer i ODEON.

Thomas Danielsen har også været i faget i mange år, seneste været ansvarlig for salg af konferencer, business, leisure mv på BEST WESTERN PLUS Hotel Svendborg, Hotel Fredericia og Hotel Garni.

De to er dog ikke de eneste udskiftninger på stedet midt i den gamle del af Odense. Den 1. september kommer en gammel kending af stedet tilbage. Martin Schou Knudsen tiltræder, som ny Operational Manager på ODEON og Hotel Radisson Blu H. C. Andersen.  Han har seneste været på Carlslund i Odense, men inden en lang årrække Radisson Blu Hotel H.C. Andersen.

Har du fået læst?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne