Et nyt erfarent hold er tiltrådt i Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og ODEONs konference- og salgsafdeling. Den 1. august tiltrådte en ny konferencechef og en ny director of sales. Lone Palm og Thomas Danielsen havde første arbejdsdag i huset, og vil for fremtiden stå for at få endnu flere konferencer i huset.

Lone Palm kommer seneste fra Great Northern i Kerteminde, hvor hun har været med til at starte det nye golf-resort op. Lone Palm har været i hotelbranchen siden 1992. Hun glæder sig til nye spændende udfordringer i ODEON.

Thomas Danielsen har også været i faget i mange år, seneste været ansvarlig for salg af konferencer, business, leisure mv på BEST WESTERN PLUS Hotel Svendborg, Hotel Fredericia og Hotel Garni.

De to er dog ikke de eneste udskiftninger på stedet midt i den gamle del af Odense. Den 1. september kommer en gammel kending af stedet tilbage. Martin Schou Knudsen tiltræder, som ny Operational Manager på ODEON og Hotel Radisson Blu H. C. Andersen.  Han har seneste været på Carlslund i Odense, men inden en lang årrække Radisson Blu Hotel H.C. Andersen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne