Et nyt erfarent hold er tiltrådt i Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og ODEONs konference- og salgsafdeling. Den 1. august tiltrådte en ny konferencechef og en ny director of sales. Lone Palm og Thomas Danielsen havde første arbejdsdag i huset, og vil for fremtiden stå for at få endnu flere konferencer i huset.

Lone Palm kommer seneste fra Great Northern i Kerteminde, hvor hun har været med til at starte det nye golf-resort op. Lone Palm har været i hotelbranchen siden 1992. Hun glæder sig til nye spændende udfordringer i ODEON.

Thomas Danielsen har også været i faget i mange år, seneste været ansvarlig for salg af konferencer, business, leisure mv på BEST WESTERN PLUS Hotel Svendborg, Hotel Fredericia og Hotel Garni.

De to er dog ikke de eneste udskiftninger på stedet midt i den gamle del af Odense. Den 1. september kommer en gammel kending af stedet tilbage. Martin Schou Knudsen tiltræder, som ny Operational Manager på ODEON og Hotel Radisson Blu H. C. Andersen.  Han har seneste været på Carlslund i Odense, men inden en lang årrække Radisson Blu Hotel H.C. Andersen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne