Berlingske sætter i dag fokus på den københavnske modeuge ud fra en række forskellige vinkler. Heriblandt modeugen effekt på turismen og turisterhvervet.

HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi, siger, at det er afgørende for hotel- og restauranterhvervet, at vi er i stand til at afvikle events på dansk jord, som kan tiltrække et internationalt publikum.

”I dette tilfælde er det oven i købet et publikum, som generelt har et højt døgnforbrug. Og effekten har også en længere rækkevidde. Modeugen styrker vores møde- og designbrand på internationalt plan, og det tiltrækker flere mode- og designinteresserede turister. Dette forstærkes yderligere, når indtryk fra København bliver delt på sociale medier og når bredt ud. Endelig viser alle undersøgelser, at det er nemmere at tiltrække de udenlandske turister, der har været i København tidligere,” siger Nadeem Wasi.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne