Det franske køkken har mistet en af sine mest berømte kokke. Den franske mesterkok Joel Robuchon er død, 73 år gammel, oplyser en talskvinde fra hans restauranter til franske medier ifølge nyhedsbureauet AP.

Med sin restauranter har han vundet stort set alle de priser, der er at vinde i fransk gastronomi. Ifølge AFP er han også den kok med flest af de eftertragtede Michelin-stjerner.

Tv-stationen BFM og avisen La Figaro oplyser, at kokken døde i den schweiziske by Genève af en kræftsygdom.

I 1976 blev Robuchon udnævnt til en af sit fags bedste i Frankrig og kåredes til "århundredets kok" i 1990.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne