Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det franske køkken har mistet en af sine mest berømte kokke. Den franske mesterkok Joel Robuchon er død, 73 år gammel, oplyser en talskvinde fra hans restauranter til franske medier ifølge nyhedsbureauet AP.
Med sin restauranter har han vundet stort set alle de priser, der er at vinde i fransk gastronomi. Ifølge AFP er han også den kok med flest af de eftertragtede Michelin-stjerner.
Tv-stationen BFM og avisen La Figaro oplyser, at kokken døde i den schweiziske by Genève af en kræftsygdom.
I 1976 blev Robuchon udnævnt til en af sit fags bedste i Frankrig og kåredes til "århundredets kok" i 1990.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024