Legoland har endnu engang bedt Billund Kommune om en ny lokalplan, der kan gøre det muligt at udvide parken.

Denne gang er det området omkring Hotel Legoland syd for selve Legoland samt parkeringsarealerne P1 og P2 på den modsatte side af parken, som Legoland ønsker en ny lokalplan for. En plan, der skal gøre det muligt at udvide forlystelsesparken i disse retninger.

Hvad der eventuelt måtte være af mere konkrete planer for udvidelser, ønsker Legoland imidlertid ikke at sige meget om.

Billund Kommune har i forvejen netop vedtaget en ny lokalplan, der giver Legoland mulighed for at bygge en ny separat forlystelse uden for selve Legoland.

Har du fået læst?

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne