Legoland har endnu engang bedt Billund Kommune om en ny lokalplan, der kan gøre det muligt at udvide parken.

Denne gang er det området omkring Hotel Legoland syd for selve Legoland samt parkeringsarealerne P1 og P2 på den modsatte side af parken, som Legoland ønsker en ny lokalplan for. En plan, der skal gøre det muligt at udvide forlystelsesparken i disse retninger.

Hvad der eventuelt måtte være af mere konkrete planer for udvidelser, ønsker Legoland imidlertid ikke at sige meget om.

Billund Kommune har i forvejen netop vedtaget en ny lokalplan, der giver Legoland mulighed for at bygge en ny separat forlystelse uden for selve Legoland.

Har du fået læst?

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Sommerland med mange vækstmuligheder

Året begyndte rigtig godt for Sommerland Sjælland. Gæsterne er kommet i tusindtal, og de 19 overnatningshytter var fyldt fra dag et, skriver Sjællandske. Sidste år besøgte 168.000 gæster det populære Sommerland Sjælland, og det rimede på overskud og et ok regnskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne