Om blot 8 dage åbner Bite Copenhagen op i Bella Center Copenhagen. Den internationale fødevaremesse, nu i sit 2. leveår, melder om udstillerrekord og byder de mange fagfolk og madelskere, der forventes at besøge messen, på et sandt mekka af innovation, gastronomi, foodtech, mad med holdning, entreprenørskab, kompromisløs kvalitet, nye produkter, smagsprøver og ny viden - og alt sammen leveret af over 150 innovative udstillere, inspirerende talere og madfrontløbere.

Bite Copenhagen er som udgangspunkt for alle professionelle med interesse i den nyeste udvikling i fødevarebranchen, men også nysgerrige foodies har mulighed for at købe billet til at opleve de mange danske og internationale udstillere, talere og branchefrontløbere, når de serverer deres kreative idéer, tanker og produkter inden for gastronomi, råvarer, kunstig intelligens, social ansvarlighed, økologi, bæredygtighed, alternative proteinkilder, emballage, superfoods m.m. under overskriften 'Setting Tomorrow's Table'.

Læs mere om Bite Copenhagen og tilmeld dig her.

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne