Københavns Kommune nærmer sig datoen for den endelige beslutning om at halvere eventbudgettet og hjemtage opgaven fra Wonderful Copenhagen, der i dag byder på internationale events og udvikler nye innovative signaturevents. Det får nu kritikken til at brede sig i håbet om, at politikerne finder en anden løsning.

En gruppe på 53 aktører inden for Københavns møde- og kongresindustri melder sig nu i koret af kritikere, der er bekymrede over Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalgs beslutning. Underskriverne, der alle en del af hovedstadens mødenetværk Meetingplace, og blandt andet tæller Københavns Lufthavn, hoteller, venues og bureauer, har sendt en fælles erklæring til byens borgmestre, hvor de udtrykker deres bekymring og beder om at få beslutningen omgjort.

”Med så mange vigtige aktører sender Meetingplace et klart signal til kommunen om, at vi er meget ærgerlige over den beslutning, der er lagt op til. Vi har et professionelt og godt samarbejde med Wonderful Copenhagen, som har bidraget til at løfte København op blandt verdens 10 bedste byer til at arrangere sportevents. Samtidig er vi uforstående overfor, at man vil spare penge på noget, der genererer så meget omsætning, som eventområdet gør,” siger Charlotte Mark, formand Meetingplace.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne