Københavns Kommune nærmer sig datoen for den endelige beslutning om at halvere eventbudgettet og hjemtage opgaven fra Wonderful Copenhagen, der i dag byder på internationale events og udvikler nye innovative signaturevents. Det får nu kritikken til at brede sig i håbet om, at politikerne finder en anden løsning.

En gruppe på 53 aktører inden for Københavns møde- og kongresindustri melder sig nu i koret af kritikere, der er bekymrede over Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalgs beslutning. Underskriverne, der alle en del af hovedstadens mødenetværk Meetingplace, og blandt andet tæller Københavns Lufthavn, hoteller, venues og bureauer, har sendt en fælles erklæring til byens borgmestre, hvor de udtrykker deres bekymring og beder om at få beslutningen omgjort.

”Med så mange vigtige aktører sender Meetingplace et klart signal til kommunen om, at vi er meget ærgerlige over den beslutning, der er lagt op til. Vi har et professionelt og godt samarbejde med Wonderful Copenhagen, som har bidraget til at løfte København op blandt verdens 10 bedste byer til at arrangere sportevents. Samtidig er vi uforstående overfor, at man vil spare penge på noget, der genererer så meget omsætning, som eventområdet gør,” siger Charlotte Mark, formand Meetingplace.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne