Københavns Kommune nærmer sig datoen for den endelige beslutning om at halvere eventbudgettet og hjemtage opgaven fra Wonderful Copenhagen, der i dag byder på internationale events og udvikler nye innovative signaturevents. Det får nu kritikken til at brede sig i håbet om, at politikerne finder en anden løsning.

En gruppe på 53 aktører inden for Københavns møde- og kongresindustri melder sig nu i koret af kritikere, der er bekymrede over Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalgs beslutning. Underskriverne, der alle en del af hovedstadens mødenetværk Meetingplace, og blandt andet tæller Københavns Lufthavn, hoteller, venues og bureauer, har sendt en fælles erklæring til byens borgmestre, hvor de udtrykker deres bekymring og beder om at få beslutningen omgjort.

”Med så mange vigtige aktører sender Meetingplace et klart signal til kommunen om, at vi er meget ærgerlige over den beslutning, der er lagt op til. Vi har et professionelt og godt samarbejde med Wonderful Copenhagen, som har bidraget til at løfte København op blandt verdens 10 bedste byer til at arrangere sportevents. Samtidig er vi uforstående overfor, at man vil spare penge på noget, der genererer så meget omsætning, som eventområdet gør,” siger Charlotte Mark, formand Meetingplace.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne