Det opsigtsvækkende og instagramvenlige restaurant Iluka er netop åbnet, og gæsterne kan få friskopskåret levende søpindsvin fløjet ind fra Færøerne og molboøsters. Det har skabt blæst og opmærksomhed om den fire dage gamle restaurant, der nu er fuldt booket i mange uger frem. Og i en by, hvor der ved sidste optælling i 2017 var 1.703 egentlige restauranter (133 mere end året før), er det rigtig rart at have noget, der stikker lidt ud, hvis man skal trække gæster til, skriver Politiken.

”Niveauet er steget markant i byen. Der er kommet en hård kerne af rigtig gode restauranter, og det hæver også niveauet i lagene nedenunder”, siger Dan Husted, der er kreativ direktør for Reffen og tidligere drev streetfoodmarkedet på Papirøen i København.

Der skal mere til end bare at smække en foodtruck op. Man bliver nødt til at have et meget stramt og skarpt koncept og være dedikeret til kun det, fortæller han.

Det er en udvikling, der også har sine ofre og omkostninger, siger restauratøren Christian Puglisi.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne