Det opsigtsvækkende og instagramvenlige restaurant Iluka er netop åbnet, og gæsterne kan få friskopskåret levende søpindsvin fløjet ind fra Færøerne og molboøsters. Det har skabt blæst og opmærksomhed om den fire dage gamle restaurant, der nu er fuldt booket i mange uger frem. Og i en by, hvor der ved sidste optælling i 2017 var 1.703 egentlige restauranter (133 mere end året før), er det rigtig rart at have noget, der stikker lidt ud, hvis man skal trække gæster til, skriver Politiken.

”Niveauet er steget markant i byen. Der er kommet en hård kerne af rigtig gode restauranter, og det hæver også niveauet i lagene nedenunder”, siger Dan Husted, der er kreativ direktør for Reffen og tidligere drev streetfoodmarkedet på Papirøen i København.

Der skal mere til end bare at smække en foodtruck op. Man bliver nødt til at have et meget stramt og skarpt koncept og være dedikeret til kun det, fortæller han.

Det er en udvikling, der også har sine ofre og omkostninger, siger restauratøren Christian Puglisi.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne