København ligger nummer ni på listen over byer med den bedste livskvalitet. Det viser en ny rangering foretaget af det amerikanske konsulentfirma Mercer.

”København, der er hjemsted for Michelinstjernede Noma - en af de mest berømte restauranter i verden - byder på restauranter i verdensklasse samt masser af udendørs eventyr, lyder det blandt andet i Mercers beskrivelse af byen, som netop er tildelt en niendeplads på konsulentfirmaets årlige liste over verdens byer med den bedste livskvalitet.

Det er ikke første gang, at man ser København med en flot placering på en liste over bedste byer. For blot en måned siden rykkede byen fem pladser frem på listen over Europas bedste byer, og København er desuden også flere gange blevet kåret som den bedste by at bo i.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne