København ligger nummer ni på listen over byer med den bedste livskvalitet. Det viser en ny rangering foretaget af det amerikanske konsulentfirma Mercer.

”København, der er hjemsted for Michelinstjernede Noma - en af de mest berømte restauranter i verden - byder på restauranter i verdensklasse samt masser af udendørs eventyr, lyder det blandt andet i Mercers beskrivelse af byen, som netop er tildelt en niendeplads på konsulentfirmaets årlige liste over verdens byer med den bedste livskvalitet.

Det er ikke første gang, at man ser København med en flot placering på en liste over bedste byer. For blot en måned siden rykkede byen fem pladser frem på listen over Europas bedste byer, og København er desuden også flere gange blevet kåret som den bedste by at bo i.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne