København ligger nummer ni på listen over byer med den bedste livskvalitet. Det viser en ny rangering foretaget af det amerikanske konsulentfirma Mercer.

”København, der er hjemsted for Michelinstjernede Noma - en af de mest berømte restauranter i verden - byder på restauranter i verdensklasse samt masser af udendørs eventyr, lyder det blandt andet i Mercers beskrivelse af byen, som netop er tildelt en niendeplads på konsulentfirmaets årlige liste over verdens byer med den bedste livskvalitet.

Det er ikke første gang, at man ser København med en flot placering på en liste over bedste byer. For blot en måned siden rykkede byen fem pladser frem på listen over Europas bedste byer, og København er desuden også flere gange blevet kåret som den bedste by at bo i.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne