Skyhøje ambitioner - uden at miste jordforbindelsen, lyder afsættet, når Københavns seneste skud på ’gastro-stammen’ åbner i dag med Sukaiba Copenhagen på toppen af AC Hotel Bella Sky.

”Sukaiba Copenhagen skal være et studie i sublim mad, kreativitet i køkkenet, skøn vin (og sake) og innovative cocktails. Vi gir’ den gas heroppe med kulinarisk ’madnørderi’ på alle fronter, og vi betragter både køkken og bar som vores personlige legeplads, hvor det er tilladt at plukke fra japanske madtraditioner og forene disse med lokale råvarer af topkvalitet, sådan som det gir’ mest mening for os, ” fortæller stedets kulinariske ildsjæl, køkkenchef Martin Nilsson-Møller, og fortsætter:

"Der vil blive grillet mange råvarer over robataen (traditionel japansk grill) og vi vil bevæge os i de højere gastronomiske luftlag dog uden at miste jordforbindelsen, og derfor har vi skabt et raffineret og balanceret menukort med bred appeal og konkurrencedygtige priser. "

Køkkenchefen Martin Nilsson-Møller har senest høstet en del roser for sine kulinariske retter over åben ild i restaurant Basalt på samme matrikel, og har en fortid som souschef på bl.a. Restaurant Kiin Kiin og Marchal. Ved sin side får køkkenchefen den erfarne finske restaurantchef Juuso Hakanen, der er hentet hjem fra London, og som sammen med et helt nyt team af erfarne og friske tjenere, ser frem til at byde velkommen i skyerne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne