Skyhøje ambitioner - uden at miste jordforbindelsen, lyder afsættet, når Københavns seneste skud på ’gastro-stammen’ åbner i dag med Sukaiba Copenhagen på toppen af AC Hotel Bella Sky.

”Sukaiba Copenhagen skal være et studie i sublim mad, kreativitet i køkkenet, skøn vin (og sake) og innovative cocktails. Vi gir’ den gas heroppe med kulinarisk ’madnørderi’ på alle fronter, og vi betragter både køkken og bar som vores personlige legeplads, hvor det er tilladt at plukke fra japanske madtraditioner og forene disse med lokale råvarer af topkvalitet, sådan som det gir’ mest mening for os, ” fortæller stedets kulinariske ildsjæl, køkkenchef Martin Nilsson-Møller, og fortsætter:

"Der vil blive grillet mange råvarer over robataen (traditionel japansk grill) og vi vil bevæge os i de højere gastronomiske luftlag dog uden at miste jordforbindelsen, og derfor har vi skabt et raffineret og balanceret menukort med bred appeal og konkurrencedygtige priser. "

Køkkenchefen Martin Nilsson-Møller har senest høstet en del roser for sine kulinariske retter over åben ild i restaurant Basalt på samme matrikel, og har en fortid som souschef på bl.a. Restaurant Kiin Kiin og Marchal. Ved sin side får køkkenchefen den erfarne finske restaurantchef Juuso Hakanen, der er hentet hjem fra London, og som sammen med et helt nyt team af erfarne og friske tjenere, ser frem til at byde velkommen i skyerne.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne