Kan miljømærker blive en god forretning for din virksomhed? Det er afsættet for en workshop, som Bæredygtig Bundlinje arrangerer. Workshoppen er relevant for små og mellemstore virksomheder fra alle brancher.

Stigende interesse for bæredygtighed blandt både forbrugere og de offentlige indkøbere gør, at det ikke længere er nok for virksomheder at kalde sig bæredygtige uden at kunne dokumentere det. Miljømærker kan både bidrage til at styrke virksomhedens profil over for kunder og samarbejdspartnere, og reducere omkostninger ved at minimere forbruget af energi, vand, kemi eller andre ressourcer.

I løbet af dagen vil deltagerne blive introduceret til forskellige miljømærker - og deres styrker og svagheder. Programmet vil også rumme oplæg ved virksomheder, der deler deres erfaringer.

Læs mere her.

Tilmelding sker her og er gratis.

Hvor og hvornår?

Den 4. september, Kl. 08.45 – 12.30, Gate 21, Auditoriet Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne