Kan miljømærker blive en god forretning for din virksomhed? Det er afsættet for en workshop, som Bæredygtig Bundlinje arrangerer. Workshoppen er relevant for små og mellemstore virksomheder fra alle brancher.

Stigende interesse for bæredygtighed blandt både forbrugere og de offentlige indkøbere gør, at det ikke længere er nok for virksomheder at kalde sig bæredygtige uden at kunne dokumentere det. Miljømærker kan både bidrage til at styrke virksomhedens profil over for kunder og samarbejdspartnere, og reducere omkostninger ved at minimere forbruget af energi, vand, kemi eller andre ressourcer.

I løbet af dagen vil deltagerne blive introduceret til forskellige miljømærker - og deres styrker og svagheder. Programmet vil også rumme oplæg ved virksomheder, der deler deres erfaringer.

Læs mere her.

Tilmelding sker her og er gratis.

Hvor og hvornår?

Den 4. september, Kl. 08.45 – 12.30, Gate 21, Auditoriet Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund.

Flyselskab serverer kaffe i spiselige kopper

Flyselskabet Air New Zealand serverer hvert år over otte millioner kopper kaffe ombord på deres fly, og selvom de bruger genbrugelige, plantebaserede kopper, så bliver de otte millioner kopper alligevel til en del affald om året, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne