Det har været et super turistår med særligt mange impulsive bookinger. Sådan lyder meldingen fra Benny Schou formand for HORESTA Bornholm.

”Vi har haft mange glade turister og et godt sommervejr. Det smitter især af på, at vi har oplevet langt flere bookinger i sidste øjeblik og også turister, der kommer ind fra gaden og spørger om der er ledigt - og det er klart, at det er vejret, der gør det”, siger han.

Formanden understreger dog, at hotelbranchen er mindre fleksibelt over for sommerens store tilstrømning af turister. Derfor mener han også, at det særligt er på øens campingpladser, at man har kunnet imødekomme de impulsive turister.

”Vores overnatningssteder er jo mindre fleksible. Vi kan kun tilbyde et vist antal værelser. Der er det mere udendørsfolket, altså campister og sådan, der kan udnytte de sidste kvadratmeter på grund af det gode sommervejr, og det er her, den helt store store fremgang ligger”, siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sommervækst i hotelerhvervet trods fald fra vigtige markeder i august

Hvor mange gange er der blevet ringet på klokken i landets hotelreceptioner og kørt nøglekort igennem hotelværelsernes døre i løbet af sommeren? Danmarks Statistik har netop præsenteret tal for hotelerhvervets overnatninger i sommermånederne, og de viser flotte vækstrater.

Københavnere tjener millioner på Airbnb

Det er en trecifret millionforretning at udleje københavnske boliger ud via Airbnb. Ifølge tal fra udlejningsportalen selv har Airbnb-værter i bydelene Nørrebro og Bispebjerg tjent mere end 105 millioner kroner på udlejninger fra august sidste år og frem til samme måned i år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne