Det har været et super turistår med særligt mange impulsive bookinger. Sådan lyder meldingen fra Benny Schou formand for HORESTA Bornholm.

”Vi har haft mange glade turister og et godt sommervejr. Det smitter især af på, at vi har oplevet langt flere bookinger i sidste øjeblik og også turister, der kommer ind fra gaden og spørger om der er ledigt - og det er klart, at det er vejret, der gør det”, siger han.

Formanden understreger dog, at hotelbranchen er mindre fleksibelt over for sommerens store tilstrømning af turister. Derfor mener han også, at det særligt er på øens campingpladser, at man har kunnet imødekomme de impulsive turister.

”Vores overnatningssteder er jo mindre fleksible. Vi kan kun tilbyde et vist antal værelser. Der er det mere udendørsfolket, altså campister og sådan, der kan udnytte de sidste kvadratmeter på grund af det gode sommervejr, og det er her, den helt store store fremgang ligger”, siger han.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Bornholm får sommerrute til Berlin

I perioden fra 2. juli til og med 9. august 2020 flyves der mellem Bornholm og Berlin med en ny flyrute, der har afgange om torsdagen og om søndagen, skriver Bornholm.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne