Det har været et super turistår med særligt mange impulsive bookinger. Sådan lyder meldingen fra Benny Schou formand for HORESTA Bornholm.

”Vi har haft mange glade turister og et godt sommervejr. Det smitter især af på, at vi har oplevet langt flere bookinger i sidste øjeblik og også turister, der kommer ind fra gaden og spørger om der er ledigt - og det er klart, at det er vejret, der gør det”, siger han.

Formanden understreger dog, at hotelbranchen er mindre fleksibelt over for sommerens store tilstrømning af turister. Derfor mener han også, at det særligt er på øens campingpladser, at man har kunnet imødekomme de impulsive turister.

”Vores overnatningssteder er jo mindre fleksible. Vi kan kun tilbyde et vist antal værelser. Der er det mere udendørsfolket, altså campister og sådan, der kan udnytte de sidste kvadratmeter på grund af det gode sommervejr, og det er her, den helt store store fremgang ligger”, siger han.

Bornholm: Ny taxa vækker glæde hos HORESTA

Gudhjem Bus har udvidet forretningen, så selskabet nu også skal køre taxa. Det er dog ikke en helt normal taxa. Den primære opgave er nemlig at køre lodser, men når den ikke kører dem, vil den køre taxa på Øst- og Nordbornholm. Og den kombination gør, at det kan betale sig i lavsæsonen, skriver TV2 Bornholm.

Hostel på Nørrebro får plads til 250 teltovernattende

Urban Camper er navnet på et nyt hostel på ydre Nørrebro, som fra ende til anden er bukket over temaet jungle. Indenfor sover de op til 160 overnattende, som primært er unge rygsækrejsende fra udlandet, i store brandsikrede jungletelte. Det skriver Plan1 Cobblestone Architects i en pressemeddelelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne