Det skal være slut med nye natbevillinger i Indre København. Sådan lyder budskabet fra overborgmesteren i København, Frank Jensen.

HORESTA mener ikke, at det er det rette middel. Sådan lød budskabet fra Kirsten Munch, politisk direktør i HORESTA, til P4 København.

”Det er ikke et forslag, som vil løse problemerne med hverken støj eller skrald. Vi har haft en fantastisk sommer, og det gør, at vi opholder os meget mere udenfor. Mange af de gener der opstår i nattetimerne kommer fra festen i gaden. Hos restauranter og cafeer er der et omfattende regelsæt, og i værste fald kan virksomheder miste deres bevilling. Det samme gælder ikke for den fest, som foregår i gaden”, siger hun.

Kirsten Munch mener således ikke, at overborgmesteren med dette forslag løser problemet. Samtidig mener hun, at det begrænser oplevelsestilbuddet i byen.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne