Det skal være slut med nye natbevillinger i Indre København. Sådan lyder budskabet fra overborgmesteren i København, Frank Jensen.

HORESTA mener ikke, at det er det rette middel. Sådan lød budskabet fra Kirsten Munch, politisk direktør i HORESTA, til P4 København.

”Det er ikke et forslag, som vil løse problemerne med hverken støj eller skrald. Vi har haft en fantastisk sommer, og det gør, at vi opholder os meget mere udenfor. Mange af de gener der opstår i nattetimerne kommer fra festen i gaden. Hos restauranter og cafeer er der et omfattende regelsæt, og i værste fald kan virksomheder miste deres bevilling. Det samme gælder ikke for den fest, som foregår i gaden”, siger hun.

Kirsten Munch mener således ikke, at overborgmesteren med dette forslag løser problemet. Samtidig mener hun, at det begrænser oplevelsestilbuddet i byen.

Historisk værtshus reddet

Værtshusgængere kan ånde lettet op. Det historiske værtshus Hvide Lam i København er reddet fra lukning, skriver EB.dk. I oktober blev det ellers meldt ud, at nu var slut med at nyde en kold øl og ryge en smøg på den 200 år gamle beværtning.

Video: Bartenderforløb kan være springbræt ind i erhvervet

’Learning for Life’ er et intensivt træningsforløb, der har til hensigt at flytte ledige ind på arbejdsmarkedet og om bag bardisken. HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen i Valby og spiritusproducenten Diageo står bag initiativet i Danmark, og deres fælles ambition med dette målrettede og skræddersyede program var at vise unge, hvad det vil sige at arbejde i serviceerhvervet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne