Det skal være slut med nye natbevillinger i Indre København. Sådan lyder budskabet fra overborgmesteren i København, Frank Jensen.

HORESTA mener ikke, at det er det rette middel. Sådan lød budskabet fra Kirsten Munch, politisk direktør i HORESTA, til P4 København.

”Det er ikke et forslag, som vil løse problemerne med hverken støj eller skrald. Vi har haft en fantastisk sommer, og det gør, at vi opholder os meget mere udenfor. Mange af de gener der opstår i nattetimerne kommer fra festen i gaden. Hos restauranter og cafeer er der et omfattende regelsæt, og i værste fald kan virksomheder miste deres bevilling. Det samme gælder ikke for den fest, som foregår i gaden”, siger hun.

Kirsten Munch mener således ikke, at overborgmesteren med dette forslag løser problemet. Samtidig mener hun, at det begrænser oplevelsestilbuddet i byen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

HORESTA støtter indsats mod online-ludomani

Det er sund fornuft, at et flertal i Folketinget nu justerer på reglerne, så der er større sikkerhed for, at udsatte spillere ikke ender som ludomaner. Sådan lyder det fra HORESTA i en kommentar til dagens forlig på ludomaniområdet.

Nyt energiforlig lemper afgifter

Regeringen indgik i fredags en aftale med alle Folketingets partier, som indebærer en større fokus på grønne løsninger frem mod 2030. Desuden indeholder aftalen lempelser af afgifter på el og elvarme for næsten 2 mia. kr.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne