Markedet for mobilt gadesalg i København har udviklet sig til at være det vilde vesten. Sådan lyder det fra en række gadesælgere, som Politiken har talt med.

De fortæller om deres oplevelser med en konkurrencesituation, der nu er så tilspidset, at der kæmpes om de lukrative pladser på gader og pladser med kriminelle midler som hærværk, vold og trusler med våben.

Medlemschef i HORESTA, Nadeem Wasi, ryster på hovedet:

”Vi tror egentlig på, at streetfood og anden form for salg fra gaden kan være med til at styrke udespisekulturen og bidrage til innovation i vores erhverv. Men det her har helt klart taget overhånd, og der er ingen tvivl om, at der er brug for regulering. Grundlæggende har vi intet imod fri konkurrence, men det skal foregå på lige vilkår, og det gør det ikke, når en stor del af disse virksomheder ikke er registreret og dermed drives uden såvel Skats som fødevaremyndighedernes viden”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne