I 2007 drog Marta Bagniuk mod Danmark, udstyret med en serviceuddannelse fra Gdynia i Polen og en masse gåpåmod.

11 år senere er hun netop blevet udpeget som hotel manager på Zleep Hotel Ballerup.

Hun startede karrieren i Danmark i restauranterhvervet, men i 2011 søgte hun ind i hotelbranchen og fik job som receptionist i Zleep Hotels-kæden. Her så man hurtigt Martas potentiale, så da stillingen Assistant Manager blev oprettet på alle Zleep-hotellerne for halvandet år siden, fik Marta chancen for at tage det næste karriereskridt. Allerede halvandet år efter er hun nu rykket endnu et skridt op ad karrierestigen.

”Stillingen som Assistant Manager er et naturligt afsæt til at udvikle sig til Hotel Manager senere. Vi skal lige straks bruge flere Hotel Managers til vores nye hoteller, og vi ser nu udbyttet af, at vi implementerede det ekstra ledelseslag i vores organisation. Marta var blandt de første, der fik den rolle, så nu får vi en dygtig og motiveret Hotel Manager i Ballerup, der allerede er stærk i konceptet”, fortæller Tina Berning, HR Manager i Zleep Hotels.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Event: Mød Skandinaviens største hotelejere

OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Hillerøds hotel gør klar til konkurrence

Siden Hillerød Hotel slog dørene op i 1987, har det været byens eneste hotel. Men med Zleep Hotels planer om at åbne et hotel på Markedspladsen midt i Hillerød, er den status forsvundet om ganske få år, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne