I 2007 drog Marta Bagniuk mod Danmark, udstyret med en serviceuddannelse fra Gdynia i Polen og en masse gåpåmod.

11 år senere er hun netop blevet udpeget som hotel manager på Zleep Hotel Ballerup.

Hun startede karrieren i Danmark i restauranterhvervet, men i 2011 søgte hun ind i hotelbranchen og fik job som receptionist i Zleep Hotels-kæden. Her så man hurtigt Martas potentiale, så da stillingen Assistant Manager blev oprettet på alle Zleep-hotellerne for halvandet år siden, fik Marta chancen for at tage det næste karriereskridt. Allerede halvandet år efter er hun nu rykket endnu et skridt op ad karrierestigen.

”Stillingen som Assistant Manager er et naturligt afsæt til at udvikle sig til Hotel Manager senere. Vi skal lige straks bruge flere Hotel Managers til vores nye hoteller, og vi ser nu udbyttet af, at vi implementerede det ekstra ledelseslag i vores organisation. Marta var blandt de første, der fik den rolle, så nu får vi en dygtig og motiveret Hotel Manager i Ballerup, der allerede er stærk i konceptet”, fortæller Tina Berning, HR Manager i Zleep Hotels.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

HORESTA-medlemmer præsenterede minister for erhvervets udfordringer

Hvad fylder hos de virksomhedsledere og forretningsindehavere, som driver hoteller, restauranter, catering- og rengøringsvirksomheder i Danmark? Det fik økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille et stærkt indtryk af, da HORESTA havde inviteret til rundbordssamtale.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne