Zleep Hotels, ATP Ejendomme og Gråkjær Erhverv tog onsdag første spadestik til Zleep Hotel Copenhagen Arena. Zleep Hotel Copenhagen Arena bliver et moderne og enkelt hotel med 211 værelser. Som navnet antyder, har hotellet en fantastisk beliggenhed med Royal Arena som nærmeste nabo. Samtidig har det metroen helt tæt på og dermed kun 10 minutter til Kongens Nytorv. 

Projektet er ATP Ejendommes første hotelbyggeri, hvor der startes fra bar mark:

”Vi investerer som oftest i færdigbyggede projekter, lige til at tage i brug. Men nogle gange står vi med så spændende et projekt, at vi vælger at være med helt fra starten af for at kunne præge det på bedst mulig vis. Sådan er det med dette kommende hotel”, fortalte ATP Ejendommes direktør Michael Nielsen i sin tale i forbindelse med første spadestik.

Zleep Hotel Copenhagen Arena skal stå klar til at tage imod de første gæster i foråret 2020.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne