Gæster forventer det uforventede i alle hotellers afkroge, og en grå kold stålelevator har de set før. Derfor arbejder flere hoteller med at løfte oplevelsen, når gæsterne skal op og ned, skriver HotelNewsNow.

”For os handler det om at skabe en mindeværdig oplevelse, og humoristisk interiør har positiv betydning for stemningen og gør oplevelsen unik,” siger Aliya Khan, der står for Marriotts globale design strategi. Det er alt fra lys og farve, der nytænkes.

Hos Marriots datterkæde Moxy har hvert hotel selv fået frie hænder til at designe elevatoren og en mindeværdig oplevelse, fordi det ikke længere bare er værelserne, gæsterne husker for deres besøg. Med andre ord skal elevatoren også være Instagramværdig for gæsterne.

Læs hele artiklen her.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Trend: Film udspiller sig på stofdugen

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkonceptet Le Petit Chef, der bruger visuel kortlægning til at give middagsoplevelsen en ny dimension.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne