De kommende år kommer der endnu flere kinesere til København og Danmark. En stor fælles indsats fra lufthavnen, Wonderful Copenhagen og Greater Copenhagen betyder, at der inden årets udgang er hele seks direkte flyforbindelser mellem København og Kina mod de tidligere to.

Og rigtig meget er allerede sat i værk for at sikre en succes-oplevelse for de mange kinesere:

”Vi har en kinesisk app i lufthavnen, som har virtual reality, der faktisk kan oversætte de danske skilte til kinesisk. Vi har kinesiske guides i lufthavnen og kinesiske skilte og den slags ting, som viser et reelt commitment fra vores side til at tiltrække de kinesiske turister”, siger adm. direktør for Københavns Lufthavne, Thomas Woldbye.

Turistorganistationen Wonderful Copenhagen understreger, at nok så mange kampagner dog ikke kan hamle op med mund-til-mund metoden, når de kinesiske turister vender tilbage til Kina.

Se indslaget fra TV2 Lorry her.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne