De kommende år kommer der endnu flere kinesere til København og Danmark. En stor fælles indsats fra lufthavnen, Wonderful Copenhagen og Greater Copenhagen betyder, at der inden årets udgang er hele seks direkte flyforbindelser mellem København og Kina mod de tidligere to.

Og rigtig meget er allerede sat i værk for at sikre en succes-oplevelse for de mange kinesere:

”Vi har en kinesisk app i lufthavnen, som har virtual reality, der faktisk kan oversætte de danske skilte til kinesisk. Vi har kinesiske guides i lufthavnen og kinesiske skilte og den slags ting, som viser et reelt commitment fra vores side til at tiltrække de kinesiske turister”, siger adm. direktør for Københavns Lufthavne, Thomas Woldbye.

Turistorganistationen Wonderful Copenhagen understreger, at nok så mange kampagner dog ikke kan hamle op med mund-til-mund metoden, når de kinesiske turister vender tilbage til Kina.

Se indslaget fra TV2 Lorry her.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne