Hotelfamilien Bühlmann med base i Aalborg har lagt sidste hånd på en aftale med Bach Gruppen om at drive et nyopført, 4-stjernet hotel med 150 værelser i Viborg. Hotellet åbner i 2020.

Første spadestik er allerede taget tidligere på sommeren, og om små 2 år kan Viborg tilføje et spritnyt hotel til listen over trækplastre for byens turister, erhvervs– og kulturliv, samt et stadigt stigende antal konferencegæster. Det er den nordjyske hotelfamilie Bühlmann, blandt andet kendt fra Hotel Scheelsminde og Aalborg Airport Hotel, der skal drive hotellet, og det ser de frem til med høje forventninger.

”Med de planer der ligger for området og byudviklingen i Viborg Kommune, ser vi et stort potentiale for et nyt hotel i Viborg. Ikke mindste på grund af den massive indsats, der bliver lagt for dagen for at gøre Viborg til en endnu større event, konference- og kongresby. Den store renovering af Tinghallen, stadion og hele området vil betyde, at Viborg kan blande sig mellem de større provinsbyer, som kan tiltrække store konferencer og events. I 2020 vil vi og Viborg have adgang til nogle af de mest moderne rammer og faciliteter inden for konference- og kongresmarkedet i hele landet.”, udtaler direktør Danni Bühlmann.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne