12 europæiske storbyer er gået sammen i et netværk for at samarbejde om håndtering og regulering af Airbnb.

”EU-Kommissionen har tidligere været meget optaget af de fordele og muligheder, som deleøkonomien giver borgerne. Men på det seneste har vi kunnet spore større lydhørhed over for de negative effekter af platformenes aktivitet,” siger Amsterdams boligborgmester, Laurens Ivens med henvisning til, at Airbnb for nylig fik en advarsel for mangelfuld forbrugeroplysning.

I hvert fald har kommissæren for det indre marked, Elżbieta Bieńkowska, sagt ja til at mødes med byerne senere på året for at diskutere, hvordan man kan tilpasse EUs regler databeskyttelse og e-handel til behovet for bedre kontrol.

Ud over Barcelona deltager Amsterdam, Bruxelles, Paris, Berlin, Köln, Wien, Madrid, Valencia, Lissabon, Reykjavik og Krakow i netværket.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Parken et skridt tættere på svensk Lalandia

Parken Sport & Entertainment er torsdag kommet et skridt tættere på et svensk Lalandia, efter at den svenske kommune Motala har indstillede endelige aftaler til godkendelse vedrørende køb af jord. Det skriver Parken i en meddelelse torsdag formiddag.

Politisk plan: Alle turistbusser skal ud af København

Først skal de ud af Indre By, og senere skal de måske også ud af Vesterbro og Østerbro. To partier og to borgmestre i København har fået nok af de mange turistbusser med amerikanere, kinesere, italienere og andet godtfolk, der er kommet langvejs fra for at drikke øl i Nyhavn, se Den lille Havfrue og hænge ud på Strøget, skriver Berlingske.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne