300.000 gange har Tivoli Frihedens rutsjebane 'Orkanens Øje' taget turen rundt i banens loop. Omkring 2,4 mio. gæster, hvoraf nogle helt sikkert er gengangere, har mærket suset i maven og vinden i håret, når tyngdekraften tog over, efter at rutsjebanens vogntog var blevet trukket op ad den første bakke.

Men alt godt har en ende - også 'Orkanens Øje'. 21. oktober kører rutsjebanen sidste tur, oplyser Tivoli Friheden i en Facebook-begivenhed. Rutsjebanens sidste dag falder sammen med, at ni dages Halloween i Friheden er overstået.

”På sidste åbningsdag til Halloween i Friheden, får du mulighed for at få taget afsked med rutsjebanen og få prøvet den, til du ikke kan holde din candyfloss i maven længere”, skriver Tivoli Friheden på Facebook.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne