300.000 gange har Tivoli Frihedens rutsjebane 'Orkanens Øje' taget turen rundt i banens loop. Omkring 2,4 mio. gæster, hvoraf nogle helt sikkert er gengangere, har mærket suset i maven og vinden i håret, når tyngdekraften tog over, efter at rutsjebanens vogntog var blevet trukket op ad den første bakke.

Men alt godt har en ende - også 'Orkanens Øje'. 21. oktober kører rutsjebanen sidste tur, oplyser Tivoli Friheden i en Facebook-begivenhed. Rutsjebanens sidste dag falder sammen med, at ni dages Halloween i Friheden er overstået.

”På sidste åbningsdag til Halloween i Friheden, får du mulighed for at få taget afsked med rutsjebanen og få prøvet den, til du ikke kan holde din candyfloss i maven længere”, skriver Tivoli Friheden på Facebook.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Grønt lys til hotel i Aarhus

Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne