Flere eksperter sætter spørgsmålstegn ved, om Danmark ubetinget vil tjene penge på et Formel 1 løb i Københavns gader, som idémændene plæderer for.

"At være vært for et Formel 1 løb er meget dyrt, og stort set alle løb har opbakning fra det offentlige," siger Caroline Reid, der i mange år har dækket det forretningsmæssige aspekt af Formel 1. Hun henviser til, at den australske regering alene i 2017 bidrog med 330 mio. kr. til det australske Grand Prix, der som følge af de offentlige subsidier lige løb rundt.

Lars Seier Christensen, der står for at skaffe den private finansiering, tager eksperternes vurdering med ophøjet ro.

"Efter at have talt med forskellige arrangører mener vi, det er rimelig fair at antage, at der kommer 1,5 mia. kr. i ekstra forbrug fra udenlandske turister i København. Man kan med rimelighed antage, at en meget stor procentdel af det ender tilbage i statskassen."

Har du fået læst?

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Stor arena er åbnet

Efter 6 års arbejde åbnede Nordsjællands nye arena 'Royal Stage' den 7. januar, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne