Flere eksperter sætter spørgsmålstegn ved, om Danmark ubetinget vil tjene penge på et Formel 1 løb i Københavns gader, som idémændene plæderer for.

"At være vært for et Formel 1 løb er meget dyrt, og stort set alle løb har opbakning fra det offentlige," siger Caroline Reid, der i mange år har dækket det forretningsmæssige aspekt af Formel 1. Hun henviser til, at den australske regering alene i 2017 bidrog med 330 mio. kr. til det australske Grand Prix, der som følge af de offentlige subsidier lige løb rundt.

Lars Seier Christensen, der står for at skaffe den private finansiering, tager eksperternes vurdering med ophøjet ro.

"Efter at have talt med forskellige arrangører mener vi, det er rimelig fair at antage, at der kommer 1,5 mia. kr. i ekstra forbrug fra udenlandske turister i København. Man kan med rimelighed antage, at en meget stor procentdel af det ender tilbage i statskassen."

Har du fået læst?

64 nye værelser på københavnerhotel

Efter udvidelsen har Hotel Kong Arthur med 64 nye værelser, når hotellet op på 214 værelser fordelt på 5 bygninger. De nye fløj er inspireret af en herskabslejlighed med høje paneler, danske designikoner, sildebensparket på gulvene, masser af god kunst på væggene og udsigt over byen gennem store dannebrogsvinduer, skriver Kursuslex.dk.

International hotelkæde tilbage til København

Projektet, der bringer Accor-navnet tilbage til København, er Nest45 – et kombineret hotel- og kontorprojekt ved Bella Center i Ørestad. Byggeriet opføres af entreprenørkoncernen Skanska, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne