Flere eksperter sætter spørgsmålstegn ved, om Danmark ubetinget vil tjene penge på et Formel 1 løb i Københavns gader, som idémændene plæderer for.

"At være vært for et Formel 1 løb er meget dyrt, og stort set alle løb har opbakning fra det offentlige," siger Caroline Reid, der i mange år har dækket det forretningsmæssige aspekt af Formel 1. Hun henviser til, at den australske regering alene i 2017 bidrog med 330 mio. kr. til det australske Grand Prix, der som følge af de offentlige subsidier lige løb rundt.

Lars Seier Christensen, der står for at skaffe den private finansiering, tager eksperternes vurdering med ophøjet ro.

"Efter at have talt med forskellige arrangører mener vi, det er rimelig fair at antage, at der kommer 1,5 mia. kr. i ekstra forbrug fra udenlandske turister i København. Man kan med rimelighed antage, at en meget stor procentdel af det ender tilbage i statskassen."

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne