Allerede til september forsøger McDonalds i Sverige at udskifte plastiksugerør med sugerør af papir.

”Det er et vigtigt slag i Sveriges kamp for miljø og bæredygtighed. Det er vigtigt for vores medarbejdere og kunder, at vi tør gå forrest, når plastforbruget skal sænkes. Det vil helt sikkert have en betydende effekt for leverandører og øvrige i branchen,” Henrik Nerell, der er miljøchef hos McDonald’s.

Næste udrydder i rækken er Marriott, der vil fjerne plastiksugrør fra kædens 6.500 hoteller verden over i 2019. De forudsiger, at det vil tage et år, før de er helt udryddet, og det vil betyde en besparelse fremadrettet på en milliard sugerør årligt.

”Vi er stolte af at være blandt de første store amerikanske virksomheder, som eliminerer plastiksugerør globalt. Vores gæster går op i miljøbeskyttelse, og de tænker over det i deres egen dagligdag. Vi er ligeså ansvarsbevidste i vores, og med over en million besøgende hver nat, er dette initiativ i relaterbart og et stærkt aftryk,” siger CEO for Marriott International Arne Sorenson.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne