Allerede til september forsøger McDonalds i Sverige at udskifte plastiksugerør med sugerør af papir.

”Det er et vigtigt slag i Sveriges kamp for miljø og bæredygtighed. Det er vigtigt for vores medarbejdere og kunder, at vi tør gå forrest, når plastforbruget skal sænkes. Det vil helt sikkert have en betydende effekt for leverandører og øvrige i branchen,” Henrik Nerell, der er miljøchef hos McDonald’s.

Næste udrydder i rækken er Marriott, der vil fjerne plastiksugrør fra kædens 6.500 hoteller verden over i 2019. De forudsiger, at det vil tage et år, før de er helt udryddet, og det vil betyde en besparelse fremadrettet på en milliard sugerør årligt.

”Vi er stolte af at være blandt de første store amerikanske virksomheder, som eliminerer plastiksugerør globalt. Vores gæster går op i miljøbeskyttelse, og de tænker over det i deres egen dagligdag. Vi er ligeså ansvarsbevidste i vores, og med over en million besøgende hver nat, er dette initiativ i relaterbart og et stærkt aftryk,” siger CEO for Marriott International Arne Sorenson.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt Visitor: Den kødfri bøf er kommet for at blive

I 2016 var der ingen, men nu har McDonald’s tre vegetariske burgere på menuen. Den nye adm. direktør i kæden, Mads Friis, fortæller, at de kødfrie burgere særligt er målrettet det unge segment, hvor flere og flere betragter sig selv som fleksitarer.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne