Enhedslisten tager masser af ansvar, når det gælder reduktion af støj i København. Sådan lyder det fra Ninna Hedager Olsen, Teknik- og miljøborgmester i København (EL) i et debatindlæg i Politiken.

Hun mener, at det klinger hult, når Venstres beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard kritiserer, at hun ikke har nogen løsninger på de problemer, København oplever med støj i byen. Hun pointerer, at Enhedslisten f.eks. har taget ansvar ved at sørge for ekstra midler til støjvagterne i København, som hver uge gør deres til, at barer og diskoteker overholder de fastsatte støjgrænser, så byen bliver til at holde ud at være i. Var de penge ikke fundet, var vi druknet i henvendelser.

”Et af de største problemer er den såkaldte fest i gaden, altså det, der ikke har noget med de arrangementer at gøre, som teknik- og miljøforvaltningen regulerer. De har at gøre med, at folk kan købe billig alkohol i discountbutikker døgnet rundt. Dette kan ikke reguleres kommunalt”, skriver hun.

Det er en politiopgave at holde orden i gaderne, og er desuden et produkt af en liberalisering af lukkeloven, som Venstre - og ikke Enhedslisten - har stemt for, lyder det afsluttende.

Legendarisk københavner-natklub lukker

Efter 23 år er det slut. Lørdag slog diskotek Level CPH dørene op, da der blev danset, drukket og sunget igennem på det ikoniske diskotek for sidste gang, skriver EB.dk.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

København får stort nyt mødecenter

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne