Enhedslisten tager masser af ansvar, når det gælder reduktion af støj i København. Sådan lyder det fra Ninna Hedager Olsen, Teknik- og miljøborgmester i København (EL) i et debatindlæg i Politiken.

Hun mener, at det klinger hult, når Venstres beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard kritiserer, at hun ikke har nogen løsninger på de problemer, København oplever med støj i byen. Hun pointerer, at Enhedslisten f.eks. har taget ansvar ved at sørge for ekstra midler til støjvagterne i København, som hver uge gør deres til, at barer og diskoteker overholder de fastsatte støjgrænser, så byen bliver til at holde ud at være i. Var de penge ikke fundet, var vi druknet i henvendelser.

”Et af de største problemer er den såkaldte fest i gaden, altså det, der ikke har noget med de arrangementer at gøre, som teknik- og miljøforvaltningen regulerer. De har at gøre med, at folk kan købe billig alkohol i discountbutikker døgnet rundt. Dette kan ikke reguleres kommunalt”, skriver hun.

Det er en politiopgave at holde orden i gaderne, og er desuden et produkt af en liberalisering af lukkeloven, som Venstre - og ikke Enhedslisten - har stemt for, lyder det afsluttende.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne