Flere beboerrepræsentanter i det Indre By i København oplever, at turismens har gjort København til en kulisse, de hver dag er ufrivillige statister i.

”Jeg oplever, at de fylder stort set alt. Simpelthen. 75 procent af gadebilledet er turister, og det er lige fra morgenstunden til sen aften. Det ændrer stemningen i kvarteret, og det lokale forsvinder”, siger Hannibal Holt fra Københavns Beboernetværk.

Hovedstadens turismeorganisation, Wonderful Copenhagen, er opmærksom på problematikken og i gang med at se på, hvad der skal til for at hindre, at København bliver overrendt af turister med irriterede borgere til følge.

Kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, Alternativets Niko Grünfeld, mener imidlertid ikke, at der er behov for at sætte politisk ind og regulere turismen i Indre By.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne