Stifterne af burgervirksomheden WeDoBurgers må erkende, at drømmen om at skabe en landsdækkende kæde bliver ved drømmen. For Daniel Sørensen, der i 1990'erne blev et ungdomsidol under navnet Danny Kool, og Christoffer No har valgt at trække sig ud af WeDoBurgers, som kun nåede at blive en underskudsforretning.

De har sammen med virksomhedens hovedaktionær, Aalborg-millionæren Henrik Klindt Petersen, valgt at lukke de fire selskaber, der stod bag driften af WeDoBurgers og sælge aktiviteterne videre til aarhusianeren Akram Palani.

”Vi har overdraget konceptet, fordi vi gerne har villet ud af det i et stykke tid. Vi har dog først skullet finde nogen, som havde lyst til at drive WeDoBurgers videre, og det har vi nu fundet,” siger han.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne