To 100 meter lange svævebaner er på vej som nye oplevelser i Tivoli Friheden. Egentlig skulle de være sat op i dette efterår, men omfattende krav til sikkerhed gør, at de først kommer senere.

”Begge skal udgå fra Skytower, det 45 meter høje tårn, som publikum falder ned fra i et frit fald på 30 meter. Svævebanerne kører ikke hurtigt og er ikke en oplevelse af voldsom karakter, men en panorama-oplevelse. De giver et flot blik over omgivelserne”, siger direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen. Han tilføjer, at publikum kan køre både op og ned med svævebanerne.

”Et tysk firma laver banerne for os, og fordi sikkerhedskravene er så store - og heldigvis for det - har det trukket længere ud, end producenten havde regnet med. Banerne er ikke en hyldevare, men lavet specielt til os, og også derfor tager det tid. Måske når vi ikke at få banerne sat op i år. Men de kommer”, siger Henrik Ragborg Olesen, der ser dem som spændende og helt anderledes oplevelser for publikum.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne