To 100 meter lange svævebaner er på vej som nye oplevelser i Tivoli Friheden. Egentlig skulle de være sat op i dette efterår, men omfattende krav til sikkerhed gør, at de først kommer senere.

”Begge skal udgå fra Skytower, det 45 meter høje tårn, som publikum falder ned fra i et frit fald på 30 meter. Svævebanerne kører ikke hurtigt og er ikke en oplevelse af voldsom karakter, men en panorama-oplevelse. De giver et flot blik over omgivelserne”, siger direktør i Tivoli Friheden, Henrik Ragborg Olesen. Han tilføjer, at publikum kan køre både op og ned med svævebanerne.

”Et tysk firma laver banerne for os, og fordi sikkerhedskravene er så store - og heldigvis for det - har det trukket længere ud, end producenten havde regnet med. Banerne er ikke en hyldevare, men lavet specielt til os, og også derfor tager det tid. Måske når vi ikke at få banerne sat op i år. Men de kommer”, siger Henrik Ragborg Olesen, der ser dem som spændende og helt anderledes oplevelser for publikum.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne